Origineel bedrijfsuitje

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? In dit blog hebben wij de 10 meest originele bedrijfsuitjes op een rij gezet.

Origineel bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres. Sinds 2009 verzorgen wij unieke en bijzondere bedrijfsuitjes op locatie door heel Nederland. Bekijk hieronder de top 10 met meest originele bedrijfsuitjes.

Top 10 meest originele bedrijfsuitjes:

 1. Viking Teambattle
  Vechten zoals de Vikingen dat vroeger al deden, maar dan tegen je collega's. Eén onze meest originele bedrijfsuitjes.
 2. Freerunning
  Een unieke urban sport workshop. Kies jij voor free running, BMX of streetdance?
 3. Teambuilding Schapendrijven
  Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop. Al jaren één van de meest geboekte bedrijfsuitjes.
 4. Zeepkisten competitie
  Ter land, ter zee en in de lucht voor bedrijven: bouw jullie eigen zeepkisten en ga de strijd aan met elkaar in de enige echte zeepkisten teamrace.
 5. Undercover
  Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende team-spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen.
 6. Expeditie Robinson Team Survival
  Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat.
 7. Paarden mennen
  Tijdens dit originele bedrijfsuitje kom je er achter wie in jullie team de teugels in handen heeft, wie een echte kartrekker is en wie nog steeds oogkleppen op heeft.
 8. Archery Tag
  Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog. Een superleuk bedrijfsuitje!
 9. Drone competitie
  Een inspirerend spel met meerdere drones, die je door een uitgezet race-parcours moet laten vliegen.
 10. Outdoor Cooking
  Buiten koken met behulp van open vuur, kookketels en rookovens. Geniet van een maaltijd met zelfgeplukte eetbare planten, superfoods, een spannende vuurcompetitie en meer.

Een origineel bedrijfsuitje op maat

Bovenstaande bedrijfsuitjes kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. De inhoud van de activiteit kan aangepast worden op jullie persoonlijke doelstellingen of het thema van jullie uitje of bedrijf. Ook de tijdsduur kan naar wens worden aangepast. Bel ons op 0575-743 220 of mail ons en je ontvangt vandaag nog een voorstel op maat in je mailbox of bekijk hieronder nog meer originele bedrijfsuitjes.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Meer lezen over 

Origineel bedrijfsuitje

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...