Bedrijfsuitje kleine groep

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje dat leuk is om te doen met een kleine groep? In dit blog vind je tips en ideeën voor de leukste bedrijfsuitjes voor kleine groepen.

Bedrijfsuitje voor een kleine groep

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor een kleine groep? Bekijk hier onze activiteiten die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes met kleine groepen. De activiteiten kunnen ingezet worden als onderdeel van een bedrijfsuitje en zijn bij uitstek geschikt voor kleine gezelschappen. We kunnen ook het complete uitje voor jullie regelen, bel of mail ons voor een voorstel op maat.

De leukste bedrijfsuitjes om te doen voor kleine groepen

Wanneer je een bedrijfsuitje zoekt voor een kleine groep waarbij teambuilding en samenwerken centraal staat, dan kunnen we het programma Teambuilding Schapendrijven van harte aanbevelen. Dit programma is uitstekend geschikt voor kleine groepen en kunnen wij op iedere gewenste locatie verzorgen. Wij adviseren graag over onze kleinschalige en sfeervolle locaties waar dit programma voor een kleine groep uitstekend tot zijn recht komt.

Ideeën voor een bedrijfsuitje met een klein team

Hebben jullie een klein team en wil je een leuk en origineel bedrijfsuitje regelen? Denk dan eens aan een Escape Game, een Boksclinic, een Haka workshop of een workshop Tai Chi. Houden jullie wel van spanning en competitie, denk dan eens aan een Viking Teambattle, een Drone wedstrijd of een wedstrijd Paarden Mennen. Al deze activiteiten kunnen ook op jullie eigen bedrijf worden verzorgd en zijn geschikt als bedrijfsuitje met een kleine groep.

Bedrijfsuitjes voor kleine groepen op maat

Wij helpen je graag met de invulling van een geslaagd uitje voor jullie bedrijf, ook wanneer jullie met een kleine groep zijn. Je kunt alleen de activiteiten via ons laten organiseren, maar we kunnen ook de locatie, catering en overige invulling van het programma organiseren. BuitenEvents heeft een ruime ervaring in bedrijfsuitjes voor kleine groepen. Bel of mail ons en je ontvangt vandaag nog een vrijblijvend voorstel in je mailbox.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Meer lezen over 

Bedrijfsuitje kleine groep

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...