Groepsactiviteiten Amsterdam

De meest inspirerende groepsactiviteiten in Amsterdam vind je hier.

Groepsactiviteiten Amsterdam

Op zoek naar groepsactiviteiten in Amsterdam? Wij bieden de meest spectaculaire activiteiten voor elke groep aan en altijd het beste van twee werelden: je hebt een leuke dag met je team én je ziet direct resultaat op de werkvloer.

Amsterdam als decor voor jouw groepsactiviteit

Amsterdam is de stad van de onbegrensde mogelijkheden, óók op het gebied van groepsactiviteiten. Outdoor, indoor, in het Amsterdamse bos, midden in de stad, je zegt het maar. Altijd inspirerend en uniek. Onze activiteiten kunnen op bijna elke locatie worden uitgevoerd. We hebben de meest inspirerende locaties in en om Amsterdam hieronder voor jou geselecteerd.

Een groepsactiviteit in de hoofdstad

De hele dag binnen vergaderen is minder effectief. Ga lekker naar buiten, want ook daar kan je functioneel bezig zijn. Laat je verrassen door het positieve effect van een groepsactiviteit. Ook in Amsterdam zijn genoeg locaties te vinden waar zo'n programma kan plaatsvinden, ook middenin de stad. Een absolute aanrader als je elkaar op een andere manier wilt leren kennen én er direct resultaat op de werkvloer gewenst is.

Hip Amsterdam

Amsterdam is een bijzondere stad en niet alleen vanwege de fraaie grachtenpanden, de Albert Cuyp en het IJ. Amsterdam loopt altijd op de zaken vooruit. Niet voor niets vind je de meest hippe en trendy vergaderlocaties in onze hoofdstad. De stad telt meer dan 150 verschillende nationaliteiten. Onze groepsactiviteiten zijn al net zo divers als Amsterdam zelf. Er is altijd voor elk wat wils!

Groepsactiviteit van hoogwaardige kwaliteit, ook in Amsterdam

De teambuilding activiteiten van BuitenEvents staan hoog aangeschreven. Boek je bij ons een groepsactiviteit in Amsterdam of omgeving, dan ben je verzekerd van kwaliteit én resultaat.


✔ Vernieuwend en professioneel

✔ 100% aftrekbaar

✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties

✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat

✔ Als hoogste beoordeeld

✔ Ook geschikt voor grote groepen

✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)

✔ Gratis telefonische intake

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Meer lezen over 

Groepsactiviteiten Amsterdam

No items found.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...