Groepsactiviteiten Zwolle

Voor de organisatie van jouw groepsactiviteit in Zwolle hoef je niet verder te zoeken, je vindt hier alle mogelijkheden

Groepsactiviteiten Zwolle

Zoek je groepsactiviteiten in Zwolle? Wij bieden de meest inspirerende activiteiten voor groepen aan die op elke locatie kunnen worden uitgevoerd.
Voor de organisatie van jouw groepsactiviteit in Zwolle hoef je niet verder te zoeken, je vindt hier alle mogelijkheden.

Vergaderen & activiteiten voor zakelijke groepen

Wanneer je een vergadering combineert met een groepsactiviteit haal je het maximale uit je dag. Je kunt bijvoorbeeld 's morgens een presentatie houden, brainstormen of discussiëren, daarna even informeel met elkaar lunchen en 's middags een groepsactiviteit plannen. Jullie hebben dan niet alleen een leuke dag samen, maar het geeft je team een heerlijke boost! Hieronder vind je het aanbod inspirerende locaties in en rond Zwolle waar vergaderen en groepsactiviteiten hand in hand kunnen gaan!

Activiteiten voor groepen in Zwolle

In Zwolle heb je wat te kiezen op het gebied van groepsactiviteiten. Alle belangrijke ingrediënten zijn beschikbaar: de stad, parken, water en net buiten de stad prachtige natuur. In de stad zelf kun je een aantal leuke activiteiten kiezen, zoals een pubquiz, een kookworkshop of stadswandelingen met of zonder opdrachten. Wist je trouwens dat de legendarische Herman Brood in Zwolle geboren is? Alles wat je nog niet van hem wist, krijg je te horen tijdens de Herman Brood-wandeling. Ben je op zoek naar een groepsactiviteit in Zwolle met wat meer impact voor je team? Bekijk dan onze inspirerende teambuilding activiteiten hieronder.

Groepsactiviteiten in Zwolle zijn hot!

Waarom zijn groepsactiviteiten in Zwolle zo hot? Sommige activiteiten lijken alleen maar gezellig en leuk, maar schijn bedriegt. Deelnemers ontwikkelen spelenderwijs een aantal belangrijke vaardigheden die op de werkvloer onmisbaar zijn:

  • Inzicht krijgen in elkaars kwaliteiten en valkuilen
  • Open en respectvol communiceren
  • Samenwerken, initiatief nemen en assertiviteit
  • Luisteren, pro-activiteit en flexibiliteit
  • Even effectief voor groepen als op individueel niveau

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Meer blogs:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...