Groepsactiviteiten Alkmaar

Je bent hier precies op de goede plek als je een activiteit voor een grote of kleine groep wilt organiseren in Alkmaar.

Groepsactiviteiten Alkmaar

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor groepsactiviteiten in Alkmaar. Je bent hier precies op de goede plek als je een activiteit voor een grote of kleine groep wilt organiseren in Alkmaar.

Alkmaar: historisch decor voor groepsactiviteiten

Alkmaar is een mooie stad met fraaie monumentale panden. Wat een genot om daar activiteiten te mogen doen met je team. Inspirerend en veelzijdig. Haal het maximale uit je dag door je groepsactiviteiten of teambuilding te combineren met een vergadering. Nog geen locatie? We hebben hieronder alvast de meest inspirerende locaties en activiteiten in en om Alkmaar voor je op een rijtje gezet.

Vergaderen en teamactiviteiten in de kaasstad

Alkmaar is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met kaas. Al eeuwenlang wordt op vrijdagochtend de Kaasmarkt gehouden. Bezoekers komen vanuit de hele wereld naar Alkmaar om dit spektakel met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Ontdek de meest bijzondere plekjes van Alkmaar tijdens een stadswandeling, of nóg leuker, aan boord van een rondvaardboot. Natuurlijk kan je je kennis over kaas, bier én the Beatles bijspijkeren in een van de vele musea die Alkmaar rijk is. Na afloop neem je plaats op het terras voor een lekker glas wijn. Of een heerlijk diner natuurlijk!

Groepsactiviteiten met professionele begeleiding

Wil je graag een minder vrijblijvende groepsactiviteit, waarbij je gericht resultaat ziet op de werkvloer? Kies dan voor een van de teambuilding activiteiten van BuitenEvents. Dan ben je verzekerd van kwaliteit en resultaat. Onze activiteiten zijn speciaal voor de zakelijke markt ontwikkeld en kunnen op elke gewenste locatie in Nederland verzorgd worden. Maar we hebben nog meer te bieden:


✔ Vernieuwend en professioneel

✔ 100% aftrekbaar

✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties

✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat

✔ Als hoogste beoordeeld

✔ Ook geschikt voor grote groepen

✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)

✔ Gratis telefonische intake

Met touwen bouwen aan je team

Door letterlijk samen met je team aan iets te bouwen, bouw je automatisch aan je team. Je moet taken verdelen, er moet een plan komen, er moet gecommuniceerd worden en er moet vertrouwen zijn, dat wat jullie bouwen ook sterk en stevig is. Speciaal hiervoor hebben wij onze programma's brug bouwen, vlot bouwen en bamboe bouwen ontwikkeld. Al deze activiteiten kunnen in de stad uitgevoerd worden, al is het voor het brug bouwen en het vlot bouwen natuurlijk wel zo leuk als er water is waar het bouwwerk op uitgetest kan worden. Lees hier meer informatie over het programma brug bouwen.

Expeditie Robinson in Alkmaar

Een andere manier om aan je team te werken is door de strijd aan te gaan met andere teams. Wat gebeurt er als een haantje-de-voorste eens een stapje terug doet? Deze inzichten kunnen heel verhelderend werken en je kunt er direct mee aan de slag op de werkvloer. Onderschat de kracht van het plezier en lol maken met elkaar niet. Deze groepsactiviteit kan ook bij locaties in het centrum van Alkmaar uitgevoerd worden, mits er genoeg ruimte beschikbaar is uiteraard. En als jullie locatie het toestaat. Meer informatie over Expeditie Robinson Team Survival vind je hier.

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Meer blogs:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...