Groepsactiviteiten Groningen

Op zoek naar de leukste groepsactiviteiten in Groningen? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Groepsactiviteiten Groningen

Groepsactiviteiten Groningen

Op zoek naar de leukste groepsactiviteiten in Groningen? Dan ben je bij ons op de juiste plek.
Wij hebben een groot aanbod met de allerleukste activiteiten voor groepen.
Vergaderbreaks of teambuilding activiteiten in de stad, in de natuur of aan het water.
Zoek en boek snel jouw ideale groepsactiviteit in Groningen.

De leukste activiteiten voor groepen en teams in Groningen

De weidse omgeving van Groningen biedt volop mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Uitgestrekte weilanden en akkers, groene graslanden met af en toe een slootje of een stroompje water er tussendoor vullen het landschap tot de horizon. Juist die rust en ruimte is een goede reden om jullie groepsactiviteiten te houden in Groningen. Er zijn hier volop inspirerende locaties met mogelijkheden voor unieke activiteiten. Bekijk ze snel hieronder.

Groningse groepsactiviteiten

Groningen eentonig? Wij denken van niet! Kom alles te weten wat je nog niet wist over deze bruisende studentenstad door middel van een stadswandeling, een rondvaart of een fietstocht met een gids. Beklim de Martini-toren of volg een rondleiding door een stadsbrouwerij. Vergaap je aan de architectonische hoogstandjes in Groningen zoals het Gronings Museum. Je kunt er van houden of niet, bijzonder is het wel! Zodra je de stad uit bent bieden uitgestrekte weilanden en slootjes alle ruimte voor spannende vergaderbreaks en de Waddenzee ligt binnen handbereik. Een zee aan ruimte voor groepsactiviteiten in Groningen.

Bouw eens een katapult met je groep

Niet typisch Gronings, maar wel super leuk en uitermate goed in Groningen uit te voeren: katapult bouwen. De groepsactiviteit met een verrassend wedstrijdelement. Elk team bouwt een eigen katapult met de beschikbare palen en touwen. Hier komt het aan op samenwerken, communiceren, leiding durven nemen, of soms juist letterlijk de touwtjes uit handen geven. Ook snel en efficiënt teamwork is belangrijk, want het team dat het eerst klaar is, mag het andere team met waterbommen bekogelen! Natuurlijk gebeurt dat alleen als de constructie stevig genoeg is. Lijkt jou dit ook zo leuk? Vraag dan een offerte aan voor het katapult bouwen via deze link.

Alleen groepsactiviteiten van de hoogste kwaliteit

Onze groepsactiviteiten in Groningen worden verzorgd door BuitenEvents. Zij hechten waarde aan kwaliteit. De vergaderbreaks en teamactiviteiten zijn origineel omdat ze door henzelf zijn ontwikkeld, speciaal voor de zakelijke markt. Alle activiteiten kunnen op elke gewenste locatie in Nederland worden verzorgd, dus ook in Groningen! Maar er is nog meer:


✔ Vernieuwend en professioneel
✔ 100% aftrekbaar
✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties
✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat
✔ Als hoogste beoordeeld
✔ Ook geschikt voor grote groepen
✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)
✔ Gratis telefonische intake

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Meer blogs:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...