Groepsactiviteiten Friesland

Voor groepsactiviteiten in Friesland ben je hier op het juiste adres.

Groepsactiviteiten Friesland

Voor groepsactiviteiten in Friesland ben je hier op het juiste adres. Het maakt niet uit of je een groepsactiviteit in de stad, in de natuur of aan het water wilt doen.
Hier vind je groepsactiviteiten die op elke locatie in Nederland verzorgd kunnen worden, dus ook in Friesland.

Vergaderen & de leukste activiteiten in Friesland

Haal alles uit je dag door je vergadering in Friesland te combineren met een groepsactiviteit. Je voorkomt de middagdip en je bouwt op een leuke manier aan de samenwerking binnen jullie team. Zo'n dag begint natuurlijk met het uitzoeken van een inspirerende locatie. Hieronder vind je de leukste vergaderlocaties in Friesland. Natuurlijk kunnen al onze groepsactiviteiten daar plaatsvinden.

Friesland: hot en happening

Friezen schreeuwen het niet van de daken, maar Friesland heeft het! Allereerst is de provincie natuurlijk bekend van de Elfstedentocht. Maar ook op het gebied van watersport is Friesland the place to be! Wist je dat Leeuwarden in 2018 culturele hoofdstad van Europa is geweest? Daarnaast heeft National Geographic Friesland opgenomen in de lijst van 21 locaties die je gezien moet hebben. Dat zegt toch wel iets! Geen wonder dat wij ook graag groepsactiviteiten in Friesland aanbevelen!

Groepsactiviteiten: de APK voor je team

Een groepsactiviteit lijkt misschien alleen maar lachen, gieren en brullen, maar schijn bedriegt. Ongemerkt ontwikkelen de deelnemers allerlei vaardigheden die maar al te goed van pas komen op de werkvloer. We noemen hieronder de meest belangrijke:

  • Inzicht krijgen in je eigen en elkaars kwaliteiten en valkuilen
  • Open en respectvol communiceren met elkaar
  • Samenwerken, initiatief nemen en assertiviteit
  • Luisteren, pro-activiteit en flexibiliteit
  • Even effectief voor groepen als op individueel niveau

Wat maakt onze groepsactiviteiten zo interessant?

Wil je een groepsactiviteit in Friesland houden en houd je niet van onverwachte verrassingen? Kies dan voor een groepsactiviteit van BuitenEvents. Dan ben je verzekerd van kwaliteit, gemak én plezier!


✔ Vernieuwend en professioneel

✔ 100% aftrekbaar

✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties

✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat

✔ Als hoogste beoordeeld

✔ Ook geschikt voor grote groepen

✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)

✔ Gratis telefonische intake

Bouwen aan je team met palen en touwen

Met de groepsactiviteit Brug Bouwen bouw je letterlijk aan je team. Stel met elkaar een plan op en verdeel de taken. Gebruik de kracht van je collega's en communiceer duidelijk voor het beste eindresultaat. Deze activiteit kan ook in de stad uitgevoerd worden, al krijgt het programma natuurlijk een extra dimensie als de brug over water gebouwd kan worden. Nieuwsgierig geworden? Hier vind je meer informatie over ons programma brug bouwen.

Groepsactiviteiten met dieren in Friesland

Dieren zijn altijd zichzelf en dat maakt ze uitermate geschikt om jouw gedrag te spiegelen. Bij een groepsactiviteit met schapen komt het aan op een goede samenwerking en heldere communicatie. Alleen dan zal jullie team de opdrachten snel kunnen uitvoeren. De uitgestrekte weilanden maakt Friesland een uitstekend decor voor groepsactiviteiten met schapen. Meer informatie over dit inspirerende programma vind je hier.

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Meer blogs:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...