Groepsactiviteiten Rotterdam

Ben jij op zoek naar groepsactiviteiten in Rotterdam, dan ben je hier aan het juiste adres.

Groepsactiviteiten Rotterdam

Groepsactiviteiten Rotterdam

Ben jij op zoek naar groepsactiviteiten in Rotterdam, dan ben je hier aan het juiste adres. Bouwen aan je team met de meest inspirerende activiteiten voor zakelijke groepen. Hier vind je alles wat je wilt weten over bijzondere groepsactiviteiten in Rotterdam.

Unieke activiteiten voor zakelijke groepen

Rotterdam is zó divers, daar sluit ons veelzijdige aanbod groepsactiviteiten feilloos bij aan. Dus combineer je vergadering, presentatie of heisessie in Rotterdam eens met een inspirerende teambuilding of andere activiteit. Je vindt hieronder alvast de allermooiste locaties waar de verschillende activiteiten verzorgd kunnen worden. Zoek en boek de meest inspirerende locatie en combineer deze met onze unieke groepsactiviteiten in Rotterdam.

De hoogste kwaliteit voor groepsactiviteiten op locatie

Groepsactiviteiten zijn er natuurlijk vooral voor de ontspanning en het plezier. De impact die dit op een team heeft mag je zeker niet onderschatten. Daarnaast worden ongemerkt ook vaardigheden als samenwerken en helder goed communiceren getraind. Bij BuitenEvents kunnen alle activiteiten op elke locatie in Nederland worden uitgevoerd, dus ook in Rotterdam. Maar er zijn nóg meer voordelen:
✔ Vernieuwend en professioneel

✔ 100% aftrekbaar

✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties

✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat

✔ Als hoogste beoordeeld

✔ Ook geschikt voor grote groepen

✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)

✔ Gratis telefonische intake

Teambuilding met dieren bij Rotterdam

Dieren zijn altijd zichzelf en oordelen niet en daardoor uitermate geschikt om jouw gedrag te spiegelen. Door de reactie van het dier op jouw instructies wordt snel duidelijk wat je uitstraalt of hoe je communiceert. Is dit eenmaal helder dan kan je er direct mee aan de slag. Groepsactiviteiten met dieren kunnen op locatie worden uitgevoerd. Schapendrijven in het centrum van de stad is niet zo'n goed idee, maar kan wél prima plaatsvinden in het buitengebied van Rotterdam. Meer informatie over Teambuilding Schapendrijven vind je hier.

Groepsactiviteiten met wedstrijdelement

Een andere manier om aan je team te werken is door de strijd aan te gaan met andere teams of samen iets te bouwen. Wat gebeurt er als een haantje-de-voorste eens een stapje terug doet? Deze inzichten kunnen heel verhelderend werken en je kunt er direct mee aan de slag op de werkvloer. Onderschat de kracht van het plezier en lol maken met elkaar niet. Deze groepsactiviteiten kunnen ook bij locaties in het centrum van Rotterdam uitgevoerd worden, mits er genoeg ruimte beschikbaar is uiteraard. Meer informatie over Expeditie Robinson Team Survival vind je hier.

Waarom groepsactiviteiten in Rotterdam?

Rotterdam is een stad in beweging. Juist dat maakt deze metropool een interessante plek voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. En voor groepsactiviteiten natuurlijk. Maar waarom zou je voor Rotterdam kiezen?

  • Het centrum bruist
  • Er zijn veel hippe en trendy vergaderlocaties
  • Er zijn interessante gebouwen met een interessante architectuur
  • De stad is een bron van inspiratie
  • Tot op de dag van vandaag wordt er aan de stad gebouwd
  • Rotterdam is goed bereikbaar en het vliegveld is dichtbij
  • De stad leent zich perfect voor teambuilding

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Meer lezen over 

Groepsactiviteiten Rotterdam

No items found.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...