Onvergetelijke teambuilding organiseren? Kies voor een activiteit van Buiten Events! Mogelijk op iedere locatie in Nederland.

Roofvogel workshop

Roofvogel workshop BuitenEvents
Roofvogel workshop BuitenEvents

Roofvogel workshop

Katapult bouwen is competitie, bouwen en spanning in één. Teambuilding ten top dus. Elk team krijgt een bouwpakket bestaande uit hout en touw. Wie het eerst zijn katapult af heeft, kan het andere team gaan beschieten. Maar teamwork, samenwerken en goed communiceren zijn daarbij essentieel. Wie werkt het beste samen en kan het andere team gaan bekogelen?


Wil je een vrijblijvende offerte van ons ontvangen of wil je meer informatie over mogelijke locaties? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt z.s.m. bericht van ons.


Foto's

Locaties

De workshop met roofvogels kan door BuitenEvents verzorgd worden op iedere gewenste locatie. Voor bepaalde locaties is een vergunning vereist, wij informeren hierover graag bij de boeking. Indien een vergunning nodig is, wordt dit gratis door ons geregeld. Het is ook mogelijk om de workshop met roofvogels als vergaderbreak in te zetten, we komen met veel plezier naar jullie vergaderlocatie toe.

Reviews (35)

Ervaringen met deze activiteit? Laat het ons weten!

Hoe was jullie ervaring met Roofvogel workshop? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

9,1
Gemiddelde beoordeling
35 beoordelingen

Schrijf een review
9

Door: Joulz

Wij hebben de activiteit Workshop met Roofvogels gedaan. Het heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan. De valkeniers namen de tijd om ons veel uitleg te geven en hebben er een onvergetelijke ervaring van weten te maken.

9

Door: Satriun B.V.

Spectaculair om te werken met roofvogels. Met name de zee-arend maakt natuurlijk indruk. Iedereen van ons team was erg onder de indruk en dolenthousiast over de ervaring. Enige nadeel was dat het gevoelsmatig snel voorbij was...

7

Door: Landgoed 't Loo

Ervaring van het bedrijf waren erg positief. Kwalitatief goede activiteiten. Erg vriendelijke en gastvrije begeleiders.

8

Door: Ondernemingsraad RWS Water Verkeer en Leefomgeving

De mensen die aanwezig waren bij de workshop hebben allen zeer positief gereageerd. Het was erg leerzaam, de workshop. Het mogen vasthouden van de vogels en het heen en weer vliegen ervan werd als enerverend ervaren. Leuk en spannend tegelijkertijd. Al met al een geslaagde activiteit.

8

Door: Rabobank Oosterschelde

We hebben er van genoten. Het voldeed aan de verwachtingen.

9

Door: Het Klaverblad

Wij hebben genoten! De show was overweldigend, leuk gebracht, veel informatie maar ook humor. Het zelf de vogels laten vliegen was een hele ervaring. Fantastisch aanbod! Mooie locatie ook met heerlijk eten.

8

Door: Emmtec

Leuke activiteit. Indrukwekkend om de roofvogels in actie te zien.

9

Door: Nucletron - Elekta Brachytherapy

Bijzondere activiteit, goede en leuke begeleiding. Ik vond het erg tof.

9

Door: NetApp

Bedankt voor het verzorgen van het teambuilding met roofvogels programma – het was een groot succes. We hebben allemaal enorm van genoten, het was een super ervaring. De Valkeniers waren ook erg goed en erg vriendelijk. Nogmaals bedankt voor alles.

9

Door: FMO

De teambuilding met roofvogels was bijzonder spectaculair en vooral goed geleid door de valkenier. De valkenier die de teambuilding leidde heeft prima werk afgeleverd mede door vooral zijn enthousiaste houding, zijn liefde voor het vak en bovenal zijn kwaliteiten als verteller. Door middel van zijn enthousiaste verhaal wist hij de deelnemers al vrij snel op hun/haar gemak te stellen. Heel speciaal was dat de collega’s zelf mochten ervaren hoe het is om een vogel te laten aanvliegen etc. Het beste had de valkenier tot het laatst bewaard toen een grote vogel (gier) laag over onze hoofden vloog. Al met al een zeer interactieve en bijzondere en zeer geslaagde sessie. Een voor ons niet alledaagse activiteit, ik kan het iedereen aanbevelen.

9

Door: Pon

De activiteit was heel goed verzorgd. Goed gecoördineerd en omdat we in een bijzonder geschikte locatie met een kleinere groep waren (11 personen) bood dit gelegenheid voor een mooie indrukwekkende selectie vogels. Alle deelnemers waren erg onder de indruk van de vogels en de manier waarop de workshop is opgezet.

8

Door: Rietveld Lyceum

Een erg leuke en leerzame workshop over leiderschap en communicatie

10

Door: Gemeente Steenwijkerland

De inhoud van het programma heeft mijn verwachtingen overtroffen. De activiteit is door alle 27 deelnemers als fantastisch ervaren. Dankzij de vogels natuurlijk, maar zeker ook vanwege de uitstekende begeleiding! De twee valkeniers en stagiaire waren zeer inspirerend. Daarnaast waren de valkeniers buitengewoon kundig en bedreven in hun interactie met mens en dier! Mijn complimenten.

9

Door: RET

De activiteit met roofvogels was een belevenis! Ruim 2 uur bezig geweest met de vogels. Naast indrukwekkend, was het ook zeer leerzaam en als teambuilding nuttig. De Valkeniers gaven deze teambuilding met veel geduld, professionaliteit, passie en humor.

9

Door: Sorgente

Erg leuk en spectaculair. Voldoende interactief. De begeleider betrok op een leuke en grappige manier de karakters van de vogels bij die van de collega's.

9

Door: VWS MPP Systems

Mensen waren zeer onder de indruk om met deze vogels te werken en vonden het een unieke ervaring. De groep die zich bezig gehouden heeft met schapendrijven was eveneens erg enthousiast! Het was zeker een zeer geslaagde middag/avond.

9

Door: Unilever

Het was leuk om wat te leren over roofvogels en daar daadwerkelijk activiteiten mee te verrichten. De verzorgers hadden het zelf heel erg over een teambuilding activiteit, maar voor ons was het vooral bedoeld als iets leuks doen. En dat is zeker geslaagd. Tijdsframe was ook perfect. Moest niet langer zijn en ook niet korter. Positief dus!

10

Door: Bosch Transmission Technology

We hebben een super gezellige en leerzame middag gehad, waar alles goed georganiseerd was. Super bedankt voor het organiseren.

10

Door: Bayer B.V.

Bedankt voor de leuke workshop afgelopen week. De groep heeft het erg leuk gehad.

9

Door: Logius

We hebben enorm genoten van de roofvogel workshop. Ik heb veel roofvogelshows meegemaakt. Dit is echter veel directer met de dieren zelf. We hebben niet de aangekondigde dingen gedaan maar het was erg leuk en iedereen heeft zelf vogels op de hand gehad en we hebben ze zelf laten vliegen. Een heel erg leuke ervaring.

10

Door: Gemeente Lisse

De roofvogelshow was zeer indrukwekkend! Collega's vonden het van tevoren spannend of ze nu wel of niet zo'n vogel wilde en mochten vasthouden, maar (gelukkig) viel dat erg mee. Over de hoofden heen en tussen de mensen door vliegen was super spannend! De meneer van de roofvogels was zeer gepassioneerd en de aandacht was de hele tijd aanwezig!

10

Door: Mojo Concerts

Ondanks het vreselijke weer hebben wij genoten van deze teambuilding; Wat een ontzettend leuke begeleiding. Deze jongen is werkelijk gemaakt om mensen te vermaken.

10

Door: Gasunie

Wat mij betreft een teambuilding om nooit te vergeten!

8

Door: Royal FloraHolland

Een prima geslaagde, interactieve team-activiteit. Zeer enthousiaste valkenier, dat geldt ook voor zijn twee stagiaires, flexibel in invulling programma. Een aanrader!

9

Door: Kadaster

Ontzettend leuke, anders dan anders, ervaring. Niet alleen kijken maar ook zelf doen!

10

Door: Acrelec Group bv

Alle deelnemers hebben genoten van jullie teambuilding activiteit met roofvogels. Van alle 23 deelnemers, waarbij er toch een heel aantal met vrees bij zaten hebben in ieder geval één van de vogels kunnen vasthouden, ook dankzij de bekwame mensen welke jullie mee hadden genomen. De één wilde een verhaaltje horen, de ander had geruststelling nodig, en alles in een gecoördineerd en rustig karakter. Wij hebben genoten. Dit was een teambuilding uitje om nimmer te vergeten...

8

Door: Immigratie en Naturalisatiedienst

Een bijzondere activiteit die je niet dagelijks zou uitkiezen voor een regulier teamuitje. Juist dat maakt deze activiteit interessant en vooral leuk. Het bracht ons lol en verbondenheid waarbij we op zoek gingen naar het onbekende, ontstond er vertrouwen en vond een aantal van ons roofvogels leuker dan wij ooit zouden vermoeden. En dat onze collega liggend op het koude en natte gras de roofvogel over zich heen voelde vliegen alsof het niets was, maar alles deed voor die ene foto was dapper. De bevlogenheid van onze begeleiders voor hun werk was van alles af te lezen.

Kortom, een geslaagde middag.

9

Door: Rovc technische opleidingen

Ondanks kou en regen hadden we een geweldige instructeur, en een geweldige workshop in de weilanden bij Nijkerk met schitterende (roof-)vogels.

9

Door: Brandweer Vlaanderen

De activiteit werd erg geapprecieerd door de deelnemers. De valkeniers waren zeer sympathiek en droegen hun enthousiasme over op de groep. Hun uitleg was duidelijk en interessant. Ze begeleidden de 'leiders' goed. Het was in elk geval geslaagd, de glunderende blikken op de foto's bewijzen dat! Dank aan de organisatie en de valkeniers!

9

Door: Kadaster

Een fantastische ervaring. De hele groep heeft genoten van deze activiteit! Gelukkig toch goed weer.. Bijzonder om te doen, wel een beetje eng maar de begeleiding was geweldig.

9

Door: Vitens nv

Wij vonden ondanks het slechte weer de middag zeer geslaagd. De mensen die de workshop begeleiden zijn superenthousiast en echte vogelliefhebbers. De vogels die men bij zich had zijn indrukwekkend. de opdrachten zijn leuk, leerzaam en hebben tevens geleid tot een versterkt teamgevoel.

10

Door: EvoBus Nederland B.V

De teambuildingactiviteit met de roofvogels was buitengewoon geslaagd. De valkenier was een zeer goede trainer en entertainer :-). Onze medewerkers, inclusief mijzelf, vond het een zeer (ont)spannende buitenactiviteit waarbij leiderschap en karakters op een vlotte manier besproken werden. Ik zou deze activiteit zeker aanbevelen voor andere bedrijven.

9

Door: Smart!Management

De valkeniers zijn twee zeer kundige en inspirerende dames met gevoel voor humor en een enorme passie voor hun volgels....flexibel in hun opzet en inhoud van de workshop sluit e.e.a. naadloos aan bij de doelstellingen van de dag waar de workshop en de daarbij behorende ervaring(en) een belangrijk onderdeel van vormden, we kunnen dan ook alleen maar erg tevreden zijn en teambuilding met roofvogels van harte aanbevelen!

10

Door: Fontys Hogescholen

Ontzettend leuke middag gehad! Duidelijke uitleg van 2 enthousiaste dames. Heel indrukwekkend en veel geleerd.

10

Door: Gom Schoonhouden

Perfect!

Cookie instellingen

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Wil je meer weten over de cookies die we gebruiken, lees dan ons Cookiebeleid. Met deze cookies kunnen wij gegevens van jou verzamelen, waar we uiteraard zorgvuldig mee omgaan. Wil je weten hoe we dat doen, lees dan ons Privacy-statement.

Niet akkoord Ik ga akkoord