Bedrijfsuitje met overnachting

Voor een leuk bedrijfsuitje met overnachting ben je hier aan het juiste adres. Bijzondere hotels, sfeervolle boerderijen en unieke landhuizen in combinatie met inspirerende activiteiten vormen de basis voor onvergetelijke bedrijfsuitjes waarbij iedereen kan blijven overnachten.

Bedrijfsuitje met overnachting

Voor een bedrijfsuitje met overnachting ben je hier op de juiste plek. Wij beschikken over meer dan 500 locaties in Nederland waar jullie uitje kan plaatsvinden en waarbij je ook kunt overnachten. Grote locaties zoals een klooster, hotel, kasteel of conferentiecentrum, maar ook kleine locaties zoals een sfeervolle boerderij, een bijzonder landhuis en zelfs een onbewoond eiland waarbij je overnacht in tipi-tenten. Vertel ons waar je een bedrijfsuitje wilt organiseren en wat jullie wensen zijn voor de invulling en overnachting en je ontvangt per ommegaande een voorstel van ons met diverse locatie-suggesties. We kunnen de volledige organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen nemen of alleen de activiteiten verzorgen: alles is mogelijk.

Waarom een bedrijfsuitje met overnachting?

Een bedrijfsuitje waarbij iedereen blijft overnachten biedt waardevolle mogelijkheden voor teamleden om elkaar beter te leren kennen in een heel andere setting. 's Avonds met z'n allen rond het haardvuur of kampvuur ontstaan vaak de mooiste gesprekken, die zorgen voor meer begrip en verbondenheid op de dagelijkse werkvloer. In de avond kunnen extra activiteiten verzorgd worden die zorgen voor een saamhorigheidsgevoel en op een leuke manier de samenwerking versterken. Bijvoorbeeld onze Escape Game is perfect geschikt om 's avonds na het diner te spelen.

Bedrijfsuitjes met overnachting op bijzondere locaties in Nederland

10 bijzondere locaties met overnachtingsmogelijkheden voor bedrijfsuitjes

Hieronder vind je 10 bijzondere locaties waar wij een bedrijfsuitje kunnen verzorgen waarbij je ook kunt overnachten. Deze locaties zijn niet alleen bijzonder en uniek, maar bieden ook een toegevoegde waarde omdat je de locatie exclusief voor jullie groep alleen kunt afhuren. De locaties zullen de teamleden verrassen en samen met de activiteiten zorgen voor een inspirerende beleving.

  1. Bedrijfsuitje met overnachting in Eco-Lodge
  2. Bedrijfsuitje met overnachting in een Limburgse Hoeve
  3. Bedrijfsuitje met overnachting in Vissershuisjes
  4. Bedrijfsuitje met overnachting in Veldhuysjes
  5. Bedrijfsuitje met overnachting op een onbewoond eiland
  6. Bedrijfsuitje met overnachting op een Alpaca boerderij
  7. Bedrijfsuitje met overnachting in Pipo-wagens
  8. Bedrijfsuitje met overnachting in Vogelhuisjes
  9. Bedrijfsuitje met overnachting in een Kasteel
  10. Bedrijfsuitje met overnachting in Aarde-Huizen

Meer locaties kun je bekijken op BuitenBusiness, zij beschikken over een enorm bestand met geweldige locaties voor bedrijfsuitjes waarbij je ook kunt overnachten. Op al deze locaties kunnen wij onze teambuilding activiteiten en workshops verzorgen.

Inspirerende uitjes op bijzondere locaties

Onze workshops en activiteiten zijn inspirerend en bijzonder en kunnen ingezet worden als onderdeel van jullie bedrijfsuitje of als gehele invulling. Er kunnen meerdere activiteiten gecombineerd worden en de tijdsduur kan worden aangepast. We kunnen een programma volledig op maat invullen, zoals bijvoorbeeld onze Expeditie Robinson die afgesloten kan worden met een workshop Outdoor Cooking waarna iedereen overnacht in zelfgebouwde hutten in het bos. Is dit iets te basic? We kunnen de Expeditie ook verzorgen op het buitenterrein van een super-de-luxe 5-sterren hotel of een sfeervolle boerderij, waarbij iedereen na afloop kan overnachten in luxe (Koester-) suites. Geef je wensen aan en wij inspireren je met een fantastisch programma voor jullie bedrijfsuitje op een unieke locatie inclusief overnachting.

Bedrijfsuitjes waarbij je ook kun overnachten op bijzondere locaties in Nederland

Meer weten over een bedrijfsuitje met overnachting?

Wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijk bedrijfsuitje waarbij jullie blijven overnachten op onverwachte en verrassende locaties. Wil je vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons dan op 0575-743 220 of mail ons. Geef je wensen door en je ontvangt per ommegaande een inspirerend voorstel voor een uniek bedrijfsuitje inclusief overnachting.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Meer lezen over 

Bedrijfsuitje met overnachting

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...