Leuk Teamuitje

Op zoek naar originele ideeën voor een leuk teamuitje? Die vind je hier! Wij helpen graag met het samenstellen van bijzondere en originele teamdagen. Op deze pagina vind je alvast enkele tips voor een leuk uitje voor jullie team.

Een leuk teamuitje regelen?

Mag jij dit jaar een teamuitje regelen? En ben je op zoek naar leuke en originele ideeën voor een onvergetelijk uitje met je team? Lees dan snel verder. Op deze pagina geven we je tips voor het allerleukste teamuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Waarom een origineel teamuitje?

Een leuk en bijzonder teamuitje is meer dan alleen maar ontspanning. Het creëert een informele sfeer waarin teamleden elkaar op een andere manier leren kennen buiten de werkomgeving, wat de onderlinge relaties verbetert en de samenwerking bevordert. Een origineel idee zorgt voor een uitje dat verrast en waar nog lang over nagepraat wordt. Onze originele uitjes zijn niet alleen heel erg leuk om te doen, maar versterken ook de onderlinge samenwerking en verbeteren de communicatie binnen teams.

5 ideeën voor een leuk uitje met je team

  1. Workshop Schapendrijven: Alleen samenwerken leidt tot resultaat, dat gaan jullie ervaren in deze humoristische workshop.
  2. Zeepkistenrace: Ter land, ter zee en in de lucht voor zakelijke teams. Bouw jullie eigen zeepkist en ga de strijd aan met je collega's.
  3. Expeditie Robinson: Kunnen jij en je collega's overleven op een onbewoond eiland? Wie durft de eetproef aan?
  4. Paarden Mennen: Neem de teugels in handen van een volbloed span wedstrijdpaarden. Wie van jullie heeft oogkleppen op en wie is de echte kartrekker?
  5. Teambuilding met Roofvogels: Wie durft het aan om een immense roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Een spannend spel voor zakelijke teams.

Bekijk hier nog meer leuke ideeën voor teamuitjes.

Teambuilding Schapendrijven: een leuk teamuitje

Waarom een bijzondere teamervaring werkt

Een leuk teamuitje versterkt de teamdynamiek door teamleden uit hun comfortzone te halen en samen uitdagingen aan te gaan. Het zorgt voor een ontspannen sfeer die communicatie verbetert en de cohesie binnen het team versterkt. Het gezamenlijk beleven van een bijzondere ervaring, samen buiten de lijntjes kleuren en out-of-the-box denken, zorgt voor een nieuwe kijk op het team en op elkaar. Het kan ervoor zorgen dat het team in beweging komt en bestaande patronen worden doorbroken.

Team uitjes op bijzondere locaties

Onze teamuitjes vinden bij voorkeur plaats op bijzondere en originele locaties. Wij werken hiervoor samen met BuitenBusiness. Op hun website vind je meer dan 500 leuke locaties die geschikt zijn voor een uniek uitje met je team. Al deze locaties beschikken over voldoende buitenruimte waar onze activiteiten kunnen plaatsvinden. Ook de catering en het verdere verblijf kan voor je geregeld worden. Eén telefoontje is voldoende om vandaag nog een leuke teamdag te regelen.

Investeer in een leuk teamuitje

Een leuk teamuitje is een investering in de groei en het succes van je team. Het zorgt voor plezier, versterkt de onderlinge band en leidt tot een positieve werkomgeving met verhoogde motivatie en samenwerking. Klaar om jouw team op een leuk avontuur te sturen? Plan vandaag nog een teamuitje dat zowel leuk als verrijkend is voor een hechter team! Mail ons of bel ons op 0575-743 220 en ontvang direct een voorstel op maat.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Meer lezen over 

Leuk Teamuitje

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...