Schapendrijven Noord-Holland

Workshop schapendrijven voor bedrijven op unieke locaties in Noord-Holland. Combineer je vergadering of heisessie met een workshop schapen drijven met Border Collies. Mogelijk op iedere locatie in Noord-Holland.

Workshop schapendrijven op bijzondere locaties in Noord-Holland

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij workshops schapendrijven met Border Collies op bijzondere locaties in Noord-Holland. Denk hierbij aan teambuilding activiteiten, vergaderbreaks, bedrijfsuitjes of teamevents. Wij komen met de schapen en de honden naar iedere gewenste locatie toe om een fantastisch programma te verzorgen. Heb je nog geen locatie gevonden? Bel of mail ons, wij adviseren graag over de mooiste locaties in Noord-Holland. Aan de kust, op het platteland of rondom steden als Amsterdam, Haarlem, Zandvoort, Purmerend of Alkmaar. Bekijk hier inspirerende vergaderlocaties in Noord-Holland waar wij een workshop schapendrijven kunnen verzorgen.

Vergaderen met een Vleugje Natuur:
Schapendrijven als Unieke Vergaderbreak in Noord-Holland

Voeg een vleugje natuur toe aan jouw zakelijke bijeenkomst in Noord-Holland met onze unieke workshops schapen drijven op bijzondere locaties. Weg van de gebruikelijke vergaderruimtes biedt deze ervaring niet alleen een verfrissende onderbreking, maar ook waardevolle inzichten in teamwork, leiderschap en communicatie.

Workshop schapendrijven in Noord-Holland

Waarom Teambuilding Schapendrijven in Noord-Holland?

  1. Bijzondere Locaties: Laat jouw vergadering plaatsvinden op inspirerende locaties in Noord-Holland, zoals historische landgoederen, sfeervolle boerderijen of aan de rand van prachtige natuurreservaten. De omgeving draagt bij aan een unieke ervaring.
  2. Creatieve Inspiratie: Schapendrijven biedt een creatieve en innovatieve manier om teambuilding te integreren in jouw vergadering. De combinatie van de natuur en de interactie met schapen bevordert out-of-the-box denken en opent nieuwe perspectieven.
  3. Teamcohesie: Versterk de band tussen teamleden door gezamenlijk een kudde schapen te leiden. De hands-on ervaring bevordert effectieve communicatie, samenwerking en het nemen van gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Voordelen van Onze Vergaderbreaks in Noord-Holland:

  1. Praktische Teamontwikkeling: Schapendrijven biedt tastbare en praktische teamontwikkeling. De opgedane inzichten kunnen direct worden vertaald naar de dagelijkse werkomgeving.
  2. Ontspanning en Productiviteit: Een korte onderbreking met schapendrijven zorgt voor een gezonde dosis ontspanning, wat de algehele productiviteit en focus tijdens de vergadering bevordert.
  3. Flexibele Arrangementen: Onze vergaderbreaks zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke vergaderbehoeften. Kies voor een korte energizer of integreer schapendrijven als een meer uitgebreide teambuildingervaring.
Schapendrijven met Border Collies op unieke locaties in Noord-Holland

Reserveer Jouw Schapendrijf workshop in Noord-Holland: Verfris, Verbind, Vernieuw

Wil je jouw vergaderingen naar een hoger niveau tillen met een vleugje natuur en teambuilding? Reserveer vandaag nog jouw schapendrijf workshop in Noord-Holland. Verfris, verbind en vernieuw jouw team te midden van de bijzondere locaties die deze provincie te bieden heeft. Investeer in een unieke vergaderervaring die de samenwerking stimuleert en jouw team energiek en geïnspireerd achterlaat. Bel of mail ons en ontvang vandaag nog een offerte voor een workshop schapendrijven op één van onze bijzondere locaties in Noord-Holland.

Combineer jullie vergadering in Noord-Holland met een unieke teambuilding activiteit zoals schapen drijven.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Meer lezen over 

Schapendrijven Noord-Holland

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...