Schapen hoeden als teambuilding

Een workshop schapen hoeden als teamuitje

Schapen hoeden als teambuilding?

Een workshop schapen hoeden is de perfecte teambuilding wanneer je op zoekt bent naar een leuke, inspirerende activiteit met je team. Samen met je team ga je een kudde schapen hoeden, waarbij je wordt bijgestaan door Border Collies. Via het kudde-gedrag van de schapen en het gedrag van de honden kunnen mooie metaforen worden gelegd naar de samenwerking binnen jullie team. Thema's als samenwerken, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling lopen als een rode draad door het programma. Lukt het jullie om de schapen op de juiste manier te hoeden en de kudde onder controle te krijgen?

Workshop schapen hoeden als teambuilding

Schapenhoeders aan het woord

De workshop schapen hoeden wordt verzorgd door twee professionele trainers met meer dan 15 jaar ervaring. Zij werken dagelijks met hun eigen kudde schapen en roedel honden en verzorgen daarnaast trainingen voor bedrijven. In het trainen van hun honden, zijn de schapen de belangrijkste leermeester. Door de kudde te observeren, kunnen met kleine aanpassingen grote veranderingen doorgevoerd worden. Dit geldt ook voor teams op de werkvloer. Door het team als geheel te observeren tijdens het schapen hoeden, krijg je al snel antwoord op belangrijke vragen. Wie is de leider van het team? Of wie denkt dat hij de leider is? Hoe wordt er samengewerkt? Hoe is de communicatie binnen het team? Op een leuke en interactieve manier komen al deze vragen aan bod in deze workshop schapen hoeden.

Workshop schapen hoeden

Boek nu een workshop schapen hoeden als teamuitje voor jullie bedrijf

* Mogelijk door heel Nederland
* 2-200 personen
* Samenwerken, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling
* Kan ook in het engels worden verzorgd
* De inhoud kan op jullie doelen worden afgestemd
* Duur: ca. 1½ uur met de mogelijkheid om na afloop te evalueren

Teamuitje schapen hoeden

Meer weten over een teambuilding schapenhoeden?

Wil je meer weten over een workshop schapenhoeden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het vinden van een passende locatie en/of het samenstellen van een compleet programma. Eventueel inclusief verblijf op locatie, catering of zelfs overnachting, alles is mogelijk!

Meer dan 400 reviews

In de afgelopen jaren hebben wij onze workshop schapen hoeden verzorgd voor heel veel bedrijven, scholen, universiteiten, ziekenhuizen, overheden, ministeries, banken, verzekeringsmaatschappijen, stichtingen en meer. Veel van deze klanten hebben een review op onze website achtergelaten: bekijk hier alle reviews over het schapen hoeden.

Teambuilding schapen hoeden op iedere locatie in Nederland

De workshop schapen hoeden is zeer geschikt als teambuilding voor bedrijven en kan verzorgd worden op iedere gewenste locaties. Wij beschikken over een bestand van meer dan 400 locaties verspreid over Nederland in de volgende provincies:

Meer weten over het schapen hoeden of direct reserveren? Stuur ons een mail of bekijk alle informatie op onze pagina Teambuilding Schapen Hoeden.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Schapen hoeden als teambuilding

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...