Schapendrijven Overijssel

Vergaderbreak en teambuilding schapendrijven op unieke locaties in Overijssel. Schapen drijven met Border Collies als onderdeel van jullie vergadering, heidag of managementmeeting? Lees meer over een workshop schapendrijven in Overijssel.

Workshop schapendrijven op unieke locaties in Overijssel

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij workshops schapendrijven op bijzondere locaties in Overijssel. In en rondom grote steden als Zwolle, Deventer, Almelo, Hengelo en Enschede kunnen wij diverse locaties aanbieden die perfect geschikt zijn voor een teambuilding schapen drijven met Border Collies. Overijssel heeft ook prachtige Nationale Parken en natuurgebieden, waar wij een workshop schapendrijven kunnen verzorgen. Denk hierbij aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, de Weerribben-Wieden, Landgoed Twickel en Hulsbeek, Vechtdal en Reggedal en de Lemelerberg. Bekijk hier alle vergaderlocaties in Overijssel waar wij een schapendrijf workshop kunnen verzorgen.

Versterk Jouw Team op Bijzondere Wijze:
Teambuilding Schapendrijven in Overijssel

Ervaar teambuilding op een unieke manier te midden van de prachtige landschappen van Overijssel. Onze schapendrijven workshops op bijzondere locaties bieden jouw team niet alleen de kans om hun samenwerkingsvaardigheden te verbeteren, maar ook om te genieten van de bijzondere sfeer die Overijssel te bieden heeft.

Waarom Kiezen voor Schapendrijven in Overijssel?

Overijssel, met zijn uitgestrekte natuurgebieden en historische charme, vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke teambuildingervaring. Tijdens onze workshops combineren we traditionele schapendrijftechnieken met moderne teambuildingprincipes, waardoor jouw team niet alleen nieuwe vaardigheden leert, maar ook een sterkere band opbouwt.

Workshop schapendrijven in Overijssel

Voordelen van Onze Workshop in Overijssel:

  1. Teamversterking: Midden in de sfeervolle natuur van Overijssel leert jouw team de kunst van samenwerken en het effectief leiden van een kudde schapen.
  2. Bijzondere Locaties: Kies uit diverse bijzondere locaties in Overijssel, elk met zijn eigen unieke karakter. Of het nu gaat om historische landgoederen, idyllische boerderijen, of weelderige natuurgebieden, elke locatie draagt bij aan de bijzondere beleving.
  3. Leiderschapsontwikkeling: Laat teamleden leiderschapsvaardigheden ontwikkelen terwijl ze de uitdaging aangaan om een kudde schapen te sturen. De opgedane inzichten zijn direct toepasbaar in de werkomgeving.
  4. Natuurlijke Ontsnapping: Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de rust en pracht van Overijssel. Een welverdiende onderbreking voor een bloeiend team.

Workshop schapen drijven met Border Collies

Reserveer Jouw Bijzondere Teambuilding Ervaring in Overijssel

Ontdek de kracht van teambuilding schapendrijven op bijzondere locaties in Overijssel. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw workshop te reserveren. Transformeer jouw team en laat ze de voordelen ervaren van samenwerking in de schitterende omgeving van Overijssel. Investeer in de groei van jouw team met een onvergetelijke workshop schapendrijven met Border Collies op de meest bijzondere plekken in Overijssel!

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Schapendrijven Overijssel

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...