Schapendrijven Flevoland

Schapendrijven in Flevoland, op unieke en inspirerende locaties. Boek nu een workshop schapendrijven als teambuilding, vergaderbreak of bedrijfsuitje in Flevoland.

Schapendrijven in Flevoland

Sinds 2009 organiseren wij teambuilding en workshops schapendrijven met Border Collies op unieke locaties in Flevoland. Wij komen met de schapen en de honden naar iedere locatie toe om een onvergetelijk programma te verzorgen. Bekijk hier ons aanbod met mooie vergaderlocaties in Flevoland waar wij een workshop schapendrijven kunnen verzorgen.

Ervaar Teamspirit te Midden van Groene Horizonnen:
Schapendrijven in de Polder van Flevoland

Duik in een unieke teambuildingervaring te midden van de weidse polders van Flevoland met onze schapendrijven workshops. Op idyllische locaties verspreid over deze jonge provincie, biedt deze ervaring niet alleen een ongebruikelijke twist aan teamontwikkeling maar ook een kans om te genieten van de natuurlijke pracht van Flevoland. Bekijk hier unieke locaties in Flevoland.

Workshop schapendrijven in Flevoland

Waarom Schapendrijven in de Flevolandse Polder?

  1. Groene Horizonnen: Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ervaar teambuilding te midden van de eindeloze groene horizonten van de Flevolandse polder. De rustige omgeving creëert een ideale setting voor reflectie en samenwerking.
  2. Prachtige Locaties: Kies uit diverse prachtige locaties verspreid over Flevoland, elk met zijn eigen unieke charme. Of het nu gaat om uitgestrekte weilanden, sfeervolle boerderijen, of langs de oevers van de randmeren, elke locatie voegt iets bijzonders toe aan de schapendrijf ervaring.
  3. Verbondenheid met de Natuur: Schapendrijven in de polder biedt een bijzondere gelegenheid om in contact te komen met de natuur. Teamleden ervaren de rust en eenvoud van het buitenleven, wat de teamspirit ten goede komt.

Voordelen van Onze Workshop in Flevoland:

  1. Teambuilding in de Buitenlucht: Stap uit de vergaderruimte en betreed de open lucht van Flevoland. Schapendrijven in de polder bevordert teambuilding op een actieve en verfrissende manier.
  2. Leiderschapsontwikkeling: Leer leiderschapsvaardigheden in de praktijk terwijl je een kudde schapen door de uitgestrekte polder leidt. De opgedane inzichten zijn direct toepasbaar in de professionele omgeving.
  3. Ontspannen Sfeer: Profiteer van de ontspannen sfeer van de Flevolandse polder voor een welverdiende pauze van de dagelijkse werkzaamheden. Een frisse en inspirerende onderbreking voor een bloeiend team.

Reserveer Jouw Schapendrijven Ervaring in Flevoland:
Samen Groeien in Groen

Verrijk jouw team met een schapendrijven workshop te midden van de prachtige polders van Flevoland. Reserveer vandaag nog en ontdek hoe deze ervaring niet alleen de teamgeest versterkt, maar ook een diepe waardering voor de natuur van Flevoland bevordert. Investeer in de groei van jouw team met een onvergetelijke workshop op de mooiste plekken in Flevoland. Bel of mail ons en ontvang vandaag nog een voorstel voor een workshop schapendrijven in Flevoland.

Schapendrijven als teambuilding of bedrijfsuitje in Flevoland

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Schapendrijven Flevoland

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...