Schapendrijven Gelderland

Schapendrijven in Gelderland? Wij verzorgen unieke workshops en teambuilding schapen drijven met Border Collies op iedere locatie in Gelderland. Van de Veluwe tot de Achterhoek, van Arnhem tot Nijmegen en alles daartussen in. Wij komen graag met onze schapen en honden naar jullie toe om een unieke workshop te verzorgen.

Schapendrijven Gelderland

Op zoek naar een workshop schapendrijven in Gelderland? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van vergaderbreaks en teambuilding activiteiten met schapen en honden voor zakelijke teams. Samen met onze Border Collies komen wij naar iedere gewenste locatie in Gelderland om een unieke schapendrijf workshop te verzorgen. Lees hier meer over ons programma Teambuilding Schapendrijven.

Workshop schapendrijven in Gelderland

Schapendrijven op de Veluwe en in de Achterhoek

De Veluwe en de Achterhoek zijn bij uitstek geschikt om een workshop schapendrijven te verzorgen. Er is een ruime keuze aan prachtige accommodaties met een mooi, groot buitenterrein, vaak omzoomd door bossen en coullissenlandschappen. Het perfecte plaatje voor een inspirerende workshop schapendrijven.

Schapendrijven in Arnhem of Nijmegen

Onze workshop schapendrijven wordt vaak gecombineerd met een vergadering, heidag of teambuilding op een externe locatie. De steden Arnhem en Nijmegen zijn populaire vergadersteden. Maar ook steden als Apeldoorn, Ede of Wageningen zijn een populaire uitvalsbasis voor een vergadering of teammeeting. Rondom de wat kleinere steden als Doetinchem en Zutphen liggen fantastische locaties voor een heisessie. Op al deze locaties kunnen wij een workshop schapendrijven verzorgen. Wij adviseren graag en gratis over de mooiste en best passende locatie. Neem contact met ons op en je ontvangt vandaag nog een voorstel in je mailbox.

Teambuilding schapendrijven op de Veluwe, in de Achterhoek
of rondom grote steden als Arnhem of Nijmegen

Locaties in Gelderland waar je kunt schapendrijven

Wil je zelf alvast wat locaties bekijken waar wij een workshop schapendrijven kunnen verzorgen? Bekijk hier vergaderlocaties in Gelderland die geschikt zijn voor een teambuilding of vergaderbreak met schapen en honden. Op deze locaties kun je niet alleen vergaderen, maar zij beschikken ook over een groot buitenterrein waar wij een workshop schapendrijven kunnen verzorgen.

Meer weten over een workshop schapendrijven in Gelderland?

Op deze pagina lees je alles over onze workshop Teambuilding Schapendrijven. Deze workshop kunnen wij op iedere locatie in Gelderland verzorgen. Wij helpen graag en gratis met het vinden van een passende locatie en het samenstellen van een inspirerend programma. Neem hiervoor contact met ons op.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Meer lezen over 

Schapendrijven Gelderland

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...