Teambuilding Activiteiten Outdoor

De leukste outdoor teambuilding activiteiten vind je bij BuitenEvents. Al sinds 2009 jouw partner voor unieke buiten activiteiten. Vergaderbreak, bedrijfsuitje of teamevent? Bekijk hier de leukste teambuilding activiteiten voor een echte outdoor belevenis.

Inspirerende teambuilding activiteiten
voor een onvergetelijke outdoor beleving

De natuur inspireert, een frisse neus doet wonderen voor de energie binnen jullie team. Daarom hebben wij bewust gekozen voor bijzondere teambuilding activiteiten waarmee wij een unieke outdoor ervaring kunnen aanbieden. Onderstaande activiteiten kunnen wij op iedere locatie verzorgen en vinden bij voorkeur buiten plaats, heerlijk in de vrije natuur.

Teambuilding Activiteiten die buiten plaatsvinden

Onze Outdoor Teambuilding Activiteiten vinden buiten plaats. Wanneer het minder goed weer is, zorgen wij voor regencapes, schoenenhoezen en eventueel laarzen. De activiteiten kunnen op iedere locatie plaatsvinden, mits er voldoende buiten ruimte aanwezig is. Hieronder geven wij alvast enkele tips voor een inspirerende buitenactiviteit voor jullie team:

1. Teambuilding Schapendrijven

Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop. Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijn jullie in staat de schapen de juiste kant op te drijven? Dat kan alleen als je écht samenwerkt. Schapendrijven is dé teambuilding activiteit om te leren hoe je als team beter kunt functioneren. Een uitdagend teamuitje met effect op de werkvloer.

2. Expeditie Robinson

Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinsonteamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat. Het gaat het erom welk team het beste weet te overleven in de natuur. Tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit bepalen uiteindelijk de winnaar. Een superorigineel spel voor jullie teamuitje of bedrijfsuitje. Ervaar ook waarom dit teambuilding programma zo'n hit is.

3. Archery Tag

Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog. Probeer tijdens deze teambuilding activiteit zoveel mogelijk punten te scoren, door met je team de tegenstanders en niet bewegende targets te raken. Het spel draait om actie, spanning, maar ook jullie teamstrategie is van belang.

4. Teambuilding met Roofvogels

Durf jij een enorme roofvogeltussen je benen door te laten vliegen? Jij en je teamleden vormen samen een levend bos waar de vogels doorheen moeten vliegen. Spanning en sensatie in een uniek spel, ontwikkeld voor de zakelijke markt. Kiezen jullie voor dit spectaculaire teambuildingprogramma?

5. Brug Bouwen

Twee teams die letterlijk bouwen aan een brug om de verbinding te maken. Ieder aan hun eigen kant van de brug. Lukt het om samen de brug zo sterk te maken dat iedereen er overheen kan lopen? De brug wordt bij voorkeur over echt water gebouwd, teamwork ten top!

Bekijk nog meer outdoor teambuilding activiteiten.

Teambuilding Activiteiten Outdoor: Brug Bouwen

Teambuilding op Outdoor locaties

Onze teambuilding activiteiten kunnen op iedere locatie plaatsvinden, mits er voldoende buitenruimte aanwezig is. Wij werken hiervoor graag samen met BuitenBusiness, zij beschikken over meer dan 500 unieke outdoor locaties met voldoende ruimte voor teambuilding activiteiten.

Een unieke teamervaring met BuitenEvents

BuitenEvents is al meer dan 15 jaar de specialist in outdoor teamervaringen. Onze professionele buitensport instructeurs maken van iedere teamdag een onvergetelijke beleving. Waarom je voor BuitenEvents kiest:

· Ruime keuze: meer dan 30 inspirerende teambuilding activiteiten, ontwikkeld voor de zakelijke markt
· Inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Nederland
· Flexibel: alleen teamactiviteiten boeken of de gehele dag invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 jouw partner voor originele outdoor teambuilding met diepgang

Boek vandaag nog jouw favoriete teambuilding activiteiten voor een unieke outdoor ervaring

Bel ons op 0575-743220 of mail ons en je ontvangt vandaag nog een offerte op maat voor jullie outdoor teambuilding. Heb je nog geen locatie? Geef ons je wensen door en je hoort van ons welke buiten locaties mogelijk zijn voor jullie teamdag. Liever nog even online rondneuzen? Bekijk hier alle mogelijkheden voor teambuilding activiteiten op outdoor locaties.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Teambuilding Activiteiten Outdoor

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...