Teamuitje Utrecht

Op zoek naar een leuk en bijzonder teamuitje in Utrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres! BuitenEvents verzorgt unieke en verassende teamdagen en bedrijfsuitjes op iedere locatie in Utrecht.

Teamuitje in Utrecht organiseren?

BuitenEvents is jouw partner wanneer je een verassend en origineel teamuitje in Utrecht wilt organiseren. Op onze website vind je meer dan 30 bijzondere teambuildingactiviteiten die wij op iedere locatie in Utrecht kunnen verzorgen.

In welke plaatsen in Utrecht verzorgen wij teambuilding activiteiten?

In Utrecht kunnen wij teambuilding activiteiten verzorgen in onderstaande plaatsen:
Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, Eemnse, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Utrecht, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg en Zeist. Maar ook in natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug beschikken wij over prachtige locaties waar jullie teamuitje uitstekend tot zijn recht zal komen. Zit jouw plaats er niet bij? Geen probleem, geef ons je wensen door en wij vertellen welke locatie het beste past en beschikbaar is voor jullie teamuitje. Heb je zelf al een locatie in Utrecht voor jullie teamuitje? Wij komen graag naar jullie toe, onze teambuilding activiteiten kunnen op iedere locatie worden verzorgd.

Een inspirerend teamuitje met resultaat op de werkvloer

Onze teamuitjes zijn ontwikkeld om de banden binnen jouw team te versterken door middel van doelgerichte activiteiten. Van uitdagende groepsopdrachten die de teamdynamiek testen tot communicatiespellen die de samenwerking bevorderen, onze activiteiten zijn gericht op het verbeteren van de interactie en het opbouwen van een sterker team. Denk bijvoorbeeld eens aan een workshop Schapendrijven, Expeditie Robinson of Teambuilding met Roofvogels als uitje voor jullie team. Mogelijk als vergaderbreak, teambuilding activiteit of als onderdeel van jullie bedrijfsuitje.

Waarom BuitenEvents voor jullie team uitje?

· Ruime keuze: meer dan 30 inspirerende activiteiten, ontwikkeld voor de zakelijke markt
· Inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Utrecht
· Flexibel: alleen activiteiten boeken of de gehele dag invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 jouw partner voor originele teamuitjes in Utrecht

Top 5 leukste teamuitjes in Utrecht

· Zeepkistenrace: Ter land, ter zee en in de lucht voor zakelijke teams. Bouw jullie eigen zeepkist en ga de strijd aan met je collega's.

· Expeditie Robinson: Kunnen jij en je collega's overleven op een onbewoond eiland? Wie durft de eetproef aan?

· Brug Bouwen: Bouw aan de verbinding in je team met een levensgrote brug over echt water. Lukt het om alle deelnemers over de brug te laten lopen?

· Teambuilding met Roofvogels: Wie durft het aan om een immense roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Een spannend spel voor zakelijke teams.

· Workshop Schapendrijven: Alleen samenwerken leidt tot resultaat, dat gaan jullie ervaren in deze humoristische workshop.

Bijzondere locaties voor jullie teamuitje in Utrecht

Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 inspirerende locaties waar jullie teamuitje kan plaatsvinden. In Utrecht kunnen we jullie teamuitje verzorgen op boerderijen, in kastelen, in authentieke villa's, bijzondere forten, mooie hotels en conferentieoorden. Je kunt ook een kijkje nemen op de website van BuitenBusiness, daar vind je prachtige locaties in Utrecht waar een uitje voor jullie team verzorgd kan worden. Je kunt ook contact met ons opnemen en je wensen doorgeven, je ontvangt per ommegaande een voorstel voor een inspirerend teamuitje op een unieke locatie in Utrecht.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Meer lezen over 

Teamuitje Utrecht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...