Teamuitje Zuid-Holland

Op zoek naar een leuk en verrassend teamuitje in Zuid-Holland? Hier vind je unieke locaties, bijzondere activiteiten en complete programma's voor teamuitjes in Zuid-Holland.

Teamuitje Zuid-Holland

Op zoek naar een bijzonder en inspirerend teamuitje in Zuid-Holland? Ontdek onze unieke activiteiten en bijzondere locaties voor teamuitjes in Zuid Holland. Van teambuilding tot compleet teamevent, van vergaderbreak tot meerdaagse teammeeting, wij maken er een onvergetelijke beleving van. Is jullie team klaar voor een een unieke belevenis buiten de gebaande paden? Doe mee en ervaar de magie van onze bijzondere activiteiten op unieke locaties in Zuid-Holland.

Teambuilding uitjes op maat

Onze activiteiten kunnen ingezet worden als onderdeel van een teamuitje, teambuilding of teamtraining. Je kunt eenvoudig een losse activiteit online boeken en wij komen naar de door jou gewenste locatie in Zuid-Holland om het programma te verzorgen. De inhoud van de activiteit kan afgestemd worden op het thema en de doelstellingen van jullie teamuitje. Denk bijvoorbeeld aan thema's als leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld een teamuitje met competitie-element. We kunnen ook de hele invulling van de teamdag voor jullie regelen inclusief locatie en catering. Bel of mail ons en je ontvangt direct een vrijblijvend voorstel op maat voor een onvergetelijk teamevent in Zuid-Holland.

Teamuitjes op bijzondere locaties in Zuid-Holland

Een bijzondere locatie versterkt de beleving van een inspirerend teamuitje. In Zuid-Holland beschikken we over prachtige locaties waar jullie teamdag volledig tot zijn recht komt. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Robinson op het strand, Teambuilding Schapendrijven op de boerderij of Brug Bouwen over één van de vele grachtjes en wateren. Wij beschikken o.a. over unieke locaties voor teamuitjes in de volgende plaatsen:

  • Alphen aan den Rijn
  • Delft
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Gouda
  • Leiden
  • Rotterdam
  • Schiedam
  • Zoetermeer

Beschikken jullie zelf over een locatie in Zuid-Holland waar jullie teamdag plaatsvindt? Dan komen we graag naar jullie toe om ter plaatse een uniek programma te verzorgen. Bel ons op 0575-743 220 en je hoort direct wat we voor je kunnen doen.

Teamuitjes voor grote en kleine groepen

Onze teamuitjes in Zuid-Holland zijn geschikt voor zowel grote groepen als kleine groepen. Wij houden van buiten spelen en natuur, daarom vinden onze teamevents bij voorkeur buiten plaats. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen in ons regenachtige kikkerlandje? Kies dan voor één van onze binnen-activiteiten in Zuid-Holland.

Waarom BuitenEvents voor jullie teamuitje in Zuid-Holland?

· Ruime keuze: meer dan 40 inspirerende activiteiten, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt
· Inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Zuid-Holland
· Flexibel: alleen activiteiten boeken of de gehele dag-invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 een professionele partner voor originele teamuitjes in Zuid-Holland

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Teamuitje Zuid-Holland

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...