Originele teambuilding

Uit je comfortzone met je team? Kies dan voor onze originele teambuilding activiteiten. Mogelijk op iedere locatie, in te zetten als vergaderbreak of onderdeel van jullie teamuitje.

Originele teambuilding organiseren?

Dan ben je hier aan het juiste adres! BuitenEvents is sinds 2009 gespecialiseerd in originele en bijzondere teambuilding activiteiten die je elders niet snel zult vinden. Naast ons reguliere aanbod, worden regelmatig nieuwe teamactiviteiten door ons ontwikkeld, gebaseerd op originaliteit en hedendaagse trends. Nieuwsgierig? Bekijk hier onze originele teambuilding activiteiten.

Ontdek originele team building ideeën voor een onvergetelijke samenwerkingservaring

Originele teambuilding gaat verder dan traditionele methoden en biedt een unieke kans om de samenwerking binnen teams te versterken en de teamgeest te stimuleren. Ontdek inspirerende en creatieve teambuildingideeën die een blijvende impact hebben op de cohesie en effectiviteit van je team.

Schapendrijven, een originele teambuilding activiteit.

Waarom kiezen voor een teambuilding die origineel en anders is?

Originele teambuildingactiviteiten bieden een frisse kijk op samenwerking, waardoor teamleden uit hun comfortzone stappen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Dit resulteert in een verhoogd onderling begrip, verbeterde communicatie en een versterkt teamgevoel.

Opmerkelijke originele teambuilding ideeën

  1. Creatieve Workshops: Stimuleer de verbeelding van je team met creatieve workshops. Dit moedigt out-of-the-box denken aan en versterkt de teamdynamiek. Denk hierbij groots, zoals bijvoorbeeld een workshop Bamboe Bouwen of een workshop Brug Bouwen.
  2. Adventure & Survival: Organiseer een interactieve survival of avonturenspel op maat. Dit bevordert niet alleen teamwerk, maar stimuleert ook probleemoplossend vermogen en strategisch denken.
  3. Collaborative Challenges: Daag je team uit met samenwerkingsgerichte uitdagingen zoals het bouwen van complexe structuren met beperkte middelen. Dit bevordert teamwerk, leiderschap en innovatief denken.
  4. Escape Box in Bedrijfsstijl: Ontwikkel een op maat gemaakte escape box met bedrijfsgerelateerde raadsels en puzzels. Dit vereist teamcoördinatie en helpt bij het ontwikkelen van effectieve communicatie onder druk.

Kies voor een out of the box locatie

Een bijzondere locatie maakt jullie teambuilding extra origineel. Denk bijvoorbeeld aan een activiteit met borrel in een boomhut, een teamuitje met overnachting op een onbewoond eiland of een teambuilding in een gevangenis. Wij werken samen met BuitenBusiness en kunnen meer dan 400 originele locaties aanbieden. Bekijk hier alle teambuilding locaties.

Originele teambuilding locaties

Voordelen van originele teambuilding

Door deel te nemen aan deze originele teambuildingactiviteiten ervaren teamleden een verhoogde betrokkenheid, versterken ze onderlinge relaties en ontwikkelen ze een dieper begrip van elkaars sterke punten. Dit resulteert in een team dat veerkrachtiger is, beter samenwerkt en creatiever denkt.

Maak van teambuilding een unieke ervaring

Investeer in originele teambuildingactiviteiten om de banden binnen jouw team te versterken en een blijvende impact te creëren op de samenwerkingsdynamiek. Verhoogde betrokkenheid, verbeterde communicatie en een sterkere teamcohesie zijn slechts enkele voordelen van deze innovatieve aanpak. Klaar om je team naar nieuwe hoogten te tillen met originele teambuilding? Neem contact met ons op en plan vandaag nog een ervaring die de samenwerking binnen jouw team zal transformeren!

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Originele teambuilding

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...