Spectaculair bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een spectaculair bedrijfsuitje? Een uitje waarbij niets te gek is, vol met sensationele activiteiten? BuitenEvents helpt jullie graag met de invulling van een uniek en spectaculair bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Spectaculair bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een spectaculair bedrijfsuitje voor jullie team? Een sensationele belevenis waar de spetters vanaf vliegen? Een verbluffende activiteit waarbij niets te gek is? Laat je verrassen door de spectaculaire bedrijfsuitjes van BuitenEvents. Denk bijvoorbeeld eens aan Paarden Mennen, waarbij je zelf een wedstrijdspan paarden bestuurt, een workshop Free Running waarbij jullie op spectaculaire wijze deze sport gaan beleven of een workshop waarbij jullie gaan Vechten als Vikingen. Al onze activiteiten kunnen op iedere gewense locatie worden verzorgd.

Sensationele activiteiten

Er zijn van die bedrijfsuitjes waar jaren later nog over gepraat wordt. Dit zijn vaak spectaculaire activiteiten die een onuitwisbare indruk achterlaten. Soms omdat ze gewoon supertof zijn om te doen of omdat ze een toegevoegde waarde bieden op het gebied van samenwerking, communicatie of persoonlijke ontwikkeling. Zoek je echt een sensationele activiteit denk dan eens aan een IJsbad of een Teambuilding met Roofvogels waarbij je de roofvogels rakelings over je hoofd en tussen je benen door laat vliegen.

Sensatie en spektakel

Iets leuks doen met je team, maar wel iets waarbij sensatie en spektakel de hoofdrol spelen? Wij kunnen een spectaculair bedrijfsuitje voor jullie regelen, bijvoorbeeld met een Zeepkisten Race, waarbij jullie in zelfgebouwde zeepkisten gaan racen of onze uniek Highland Games, waarbij jullie in schotse kostuums onder begeleiding van een doedelzakspeler boomstammen en hamers gaan werpen.

Spectaculaire bedrijfsuitjes op bijzondere locaties

Ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Bel ons en ontvang vandaag nog een offerte op maat voor een sensationeel bedrijfsuitje. We kunnen het volledige uitje voor jullie regelen, inclusief het verblijf op een bijzondere locatie, de catering en eventueel overnachting. Eén telefoontje is voldoende om een spectaculair bedrijfsuitje te regelen waar nog lang over nagepraat zal worden.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Spectaculair bedrijfsuitje

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...