Team uitje

Op zoek naar een leuk uitje voor jullie team? Bekijk onze tips en ideeën voor het allerleukste team uitje. BuitenEvents verzorgd team uitjes op iedere locatie in Nederland en is gespecialiseerd in bijzondere teamuitjes met inhoud.

Team uitje organiseren? BuitenEvents!

Mag jij dit jaar een team uitje organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! BuitenEvents is een onafhankelijk evenementenbureau, gespecialiseerd in het verzorgen van team uitjes door heel Nederland. Unieke teamactiviteiten, mogelijk op iedere locatie. Inspirerend, verrassend en anders dan anders. Ook kunnen wij de locatie en het verblijf regelen. Ontdek onze op maat gemaakte teamuitjes die zorgen voor een hechte band en een boost geven aan de teamspirit. Of het nu gaat om een dag vol avontuur, ontspanning of creativiteit, onze team uitjes zijn ontworpen om de teamcohesie te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Unieke teamuitjes voor een betere samenwerking

Onze selectie van teamuitjes biedt een breed scala aan mogelijkheden, of je nu kiest voor een inspirerende dag vol buitenactiviteiten, een culinaire ontdekkingsreis of een onvergetelijk en grensverleggend uitje voor jullie team. Onze uitjes zijn gericht op het bevorderen van samenwerking en communicatie en het versterken van de teamgeest.

De 5 meest geboekte team uitjes in het afgelopen jaar

 1. Teambuilding Schapendrijven
 2. Expeditie Robinson
 3. Teambuilding met Roofvogels
 4. Outdoor Teambuilding
 5. Archery Tag

Bekijk hier alle teamuitjes.

Op maat gemaakt uitje, speciaal voor jullie team

Onze op maat gemaakte teamuitjes worden afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw team. Geef ons je wensen door en we maken een programma dat volledig aansluit bij jullie doelstellingen. We streven ernaar om een uitje te creëren dat niet alleen leuk en spannend is, maar ook de teamrelaties versterkt en de samenwerking bevordert.

Waarom een teamuitje van BuitenEvents?

 • Ruime keuze: Meer dan 30 activiteiten om uit te kiezen in een combinatieprogramma, om aan de interesses van elk teamlid te voldoen.
 • Mogelijk op iedere locatie: We komen naar iedere locatie toe om een team uitje te verzorgen.
 • Flexibel: We passen ons aan jouw schema en wensen aan voor een naadloze ervaring.
 • Deskundige begeleiding: Onze ervaren begeleiders en facilitators zorgen voor een soepel verloop van het uitje en stimuleren de teamdynamiek.
 • Complete eventplannning: Van offerte tot uitvoering, van locatie tot catering, BuitenEvents regelt alles tot in de puntjes.

Stimuleer een positieve teamcultuur en versterk de relaties binnen jouw team met een op maat gemaakt team uitje van BuitenEvents. Neem vandaag nog contact met ons op om een onvergetelijk uitje te plannen dat perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw team!

Team uitje met inhoud

Op zoek naar een team uitje dat niet alleen leuk is om te doen, maar ook inhoudelijk waardevol voor jouw team? Ontdek onze op maat gemaakte teamuitjes die zowel verrijkend als superleuk zijn om te doen. We bieden unieke ervaringen die de teamcohesie versterken en tegelijkertijd een diepere betekenis en kennisoverdracht bieden. Onze teamuitjes gaan verder dan alleen entertainment. We bieden educatieve avonturen die de professionele ontwikkeling en teamvaardigheden bevorderen. Of het nu gaat om een interactieve workshop over leiderschap, een leuke maar informatieve escapebox gericht op probleemoplossing, of een creatieve sessie die innovatie stimuleert, onze activiteiten zijn ontworpen om waardevolle leermomenten te bieden.

Waarom voor een inhoudelijk team uitje kiezen?

 • Verrijking en verdieping: Educatieve en impactgerichte activiteiten gericht op persoonlijke en professionele groei.
 • Aangepast op jullie doelen: Activiteiten die zijn samengesteld op basis van jullie teambehoeften en persoonlijke doelen.
 • Duurzaam en betekenisvol: Afgestemd op MVO-initiatieven voor een positieve impact op de gemeenschap.

Creëer een sterkere band en vergroot de kennis binnen jouw team met onze inhoudelijk rijke teamuitjes. Neem vandaag nog contact met ons op om een uitje te plannen dat niet alleen heel leuk is om te doen, maar ook waardevolle inzichten biedt voor jouw team!

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Team uitje

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...