Teamuitje Limburg

Teamuitjes in Limburg: ontdek inspirerende activiteiten op bijzondere locaties in Limburg. Bekijk alle mogelijkheden en stel zelf je teamuitje in Limburg samen.

Teamuitje Limburg

Op zoek naar een bijzonder en inspirerend teamuitje in Limburg? Ontdek onze unieke activiteiten en bijzondere locaties voor teamuitjes in Limburg. Van teambuilding tot compleet teamevent, van vergaderbreak tot meerdaagse teammeeting, wij maken er een onvergetelijke beleving van. Willen jullie iets anders dan anders en net even buiten de gebaande paden? Daar worden wij enthousiast van! We denken graag met je mee, bekijk alvast een voorproefje van onze bijzondere activiteiten op unieke locaties in Limburg.

Teambuilding uitjes op maat

Onze activiteiten kunnen ingezet worden als onderdeel van een teamuitje, teambuilding of teamtraining in Limburg. Je kunt eenvoudig een losse activiteit online boeken en wij komen naar de door jou gewenste locatie in Limburg om het programma te verzorgen. De inhoud van de activiteit kan afgestemd worden op het thema en de doelstellingen van jullie teamuitje. Denk bijvoorbeeld aan thema's als leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld een teamuitje met competitie-element. We kunnen ook de hele invulling van de teamdag voor jullie regelen inclusief locatie en catering. Bel of mail ons en je ontvangt direct een vrijblijvend voorstel op maat voor een onvergetelijk teamevent in Limburg.

Teamuitjes op bijzondere locaties in Limburg

Een bijzondere locatie versterkt de beleving van een inspirerend teamuitje. In Limburg beschikken we over prachtige locaties waar jullie teamdag volledig tot zijn recht komt. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Robinson op één van onze boslocaties, Teambuilding Schapendrijven op een authentieke carré-boerderij, een workshop schermen op één van de Limburgse kastelen of de Highland Games in het Limburgse Heuvellandschap. Wij beschikken o.a. over unieke locaties voor teamuitjes in de volgende plaatsen:

  • Maastricht
  • Kerkrade
  • Heerlen
  • Roermond
  • Mechelen
  • Sittard
  • Valkenburg
  • Venlo
  • Venray
  • Weert

Beschikken jullie zelf over een locatie in Limburg waar jullie teamdag plaatsvindt? Dan komen we graag naar jullie toe om ter plaatse een uniek programma te verzorgen. Bel ons op 0575-743 220 en je hoort direct wat we voor je kunnen doen.

Teamuitjes voor grote en kleine groepen

Onze teamuitjes in Limburg zijn geschikt voor zowel grote groepen als kleine groepen. Wij houden van buiten spelen en natuur, daarom vinden onze teamevents bij voorkeur buiten plaats. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen in ons regenachtige kikkerlandje? Kies dan voor één van onze binnen-activiteiten in Limburg.

Waarom BuitenEvents voor jullie teamuitje in Limburg?

· Ruime keuze: meer dan 40 inspirerende activiteiten, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt
· Inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Limburg
· Flexibel: alleen activiteiten boeken of de gehele dag-invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 een professionele partner voor originele teamuitjes in Limburg

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de inhoud van de activiteit aangepast worden op het thema van ons teamuitje?

Ja, alle activiteiten kunnen aangepast worden op het thema van jullie teamuitje. Het programma kan volledig afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen van jullie team.

Kan ons teamuitje ook in Engels worden verzorgd?

Ja, onze teamuitjes kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie ook de locatie en de catering voor ons teamuitje regelen?

Ja, wij zijn een full service evenementenbureau en kunnen het volledige programma voor jullie verzorgen. Bel of mail ons en je ontvangt een compleet voorstel voor jullie teamuitje.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren voor ons teamuitje?

Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten zijn naar wens te combineren. De tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat het goed past binnen de tijdsplanning van jullie teamuitje.

Kunnen jullie teamuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie teamuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een teamevent bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Meer lezen over 

Teamuitje Limburg

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...