Indoor activiteiten

Op zoek naar leuke en originele indoor activiteiten voor je team? Bekijk onze inspirerende teambuilding activiteiten die je binnen kunt doen. Fijn voor in de winter of als er regen verwacht wordt: met deze indoor activiteiten hou je het altijd droog!

Indoor activiteiten

Indoor activiteiten zijn uitermate geschikt voor bedrijven die een teambuilding activiteit willen organiseren, maar daarbij niet afhankelijk willen zijn van het weer. Een indoor activiteit kan op iedere locatie worden verzorgd, waar een passende binnenruimte beschikbaar is. De activiteiten zijn geschikt voor kleine en grote groepen en kunnen ingezet worden als vergaderbreak, teamevent of bedrijfsuitje. Onze binnen activiteiten kunnen ook bij jullie op het bedrijf worden verzorgd, bijvoorbeeld in de kantine of in een vergaderruimte.

Een Haka Workshop is een inspirerende indoor activiteit die op alle locaties kan worden verzorgd

10 Teambuilding activiteiten die je binnen kunt doen

BuitenEvents is aanbieder van inspirerende en unieke binnen activiteiten voor zakelijke teams. Deze teambuilding activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie worden verzorgd, ook bij jullie op het bedrijf. Bekijk hieronder de 10 meest geboekte indoor activiteiten:

  1. Workshop Boksen voor Bedrijven
  2. Workshop Mentale Kracht
  3. Escape Game
  4. Workshop Tai Chi
  5. Workshop Schermen
  6. Haka workshop
  7. Corporate Yoga
  8. Percussie Workshop
  9. Virtual Reality
  10. Tarot voor Teams
De Escape Game: een leuke indoor activiteit voor jullie team

Nog meer workshops waarvoor je niet naar buiten hoeft

Bovenstaande workshops kunnen zowel binnen als buiten worden uitgevoerd. Dit biedt flexibiliteit voor jullie team: bij lekker weer kunnen jullie alsnog naar buiten, maar mocht het regenen dan wordt de workshop binnen verzorgd. Zit jouw favoriete workshop er niet bij? Bekijk hier nog meer mogelijkheden voor indoor workshops en teambuildingactiviteiten.

Een leuke binnen-activiteit: Percussie workshop

Inspirerende team activiteiten op indoor locaties

Ben je nog op zoek naar een mooie indoor locatie voor jullie teambuilding, heisessie of bedrijfsuitje? Neem dan eens een kijkje op BuitenBusiness.nl: hier vind je unieke binnen locaties op de mooiste plekjes in Nederland. Op al deze locaties kunnen wij onze indoor activiteiten verzorgen. Wij beschikken ook over een aantal hele grote overdekte indoor locaties, waar wij voor grote groepen activiteiten kunnen regelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Corporate Yoga: een leuke activiteit die je binnen kunt doen met je team

Indoor activiteiten op maat

Onze indoor activiteiten kunnen geheel op maat worden ingevuld. De inhoud kan afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen. Heeft jullie bijeenkomst een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld samenwerken, leiderschap of communicatie? Laat het ons weten, zodat de inhoud van de activiteit hierop afgestemd kan worden. We kunnen ook meerdere indoor activiteiten in een wisselprogramma verzorgen. Dit is ideaal voor grote groepen of bijvoorbeeld wanneer je een dagvullend programma wilt. Wil je vandaag nog een vrijblijvend voorstel ontvangen met inspirerende indoor activiteiten? Bel ons op 0575-743 220 of mail ons.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Indoor activiteiten

No items found.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...