Teamuitje Drenthe

Bijzondere teamuitjes in Drenthe vind je hier. Van Schapendrijven tussen de Hunebedden tot een Undercover Game in de gevangenis in Veenhuizen, Drenthe verrast je met leuke teamevents. Kies hier jouw favoriete teamuitje in Drenthe.

Teamuitje Drenthe

Op zoek naar een bijzonder en inspirerend teamuitje in Drenthe? Ontdek onze unieke activiteiten en bijzondere locaties voor teamuitjes in Drenthe. Van teambuilding tot compleet teamevent, van vergaderbreak tot meerdaagse teammeeting, wij maken er een onvergetelijke beleving van. Willen jullie iets anders dan anders en net even buiten de gebaande paden? Daar worden wij enthousiast van! We denken graag met je mee, bekijk alvast een voorproefje van onze bijzondere activiteiten op unieke locaties in Drenthe.

Teamuitjes op bijzondere locaties in Drenthe

Een bijzondere locatie versterkt de beleving van een inspirerend teamuitje. In Drenthe beschikken we over prachtige locaties waar jullie teamdag volledig tot zijn recht komt. Denk bijvoorbeeld aan Undercover in de Gevangenis in Veenhuizen, Expeditie Robinson in één van de Drentse natuurgebieden, Teambuilding Schapendrijven tussen de Hunebedden, een workshop schermen op één van de buitenplaatsen in Drenthe of de Highland Games in het Drentse landschap. Wij kunnen o.a. teamuitjes verzorgen in de volgende plaatsen:

 • Assen
 • Borger
 • Coevorden
 • Dwingeloo
 • Emmen
 • Hoogeveen
 • Meppel
 • Roden
 • Zuidlaren
 • Exloo
 • Borger
 • Veenhuizen

Beschikken jullie zelf over een locatie in Drenthe waar jullie teamdag plaatsvindt? Dan komen we graag naar jullie toe om ter plaatse een uniek programma te verzorgen. Bel ons op 0575-743 220 en je hoort direct wat we voor je kunnen doen.

Teambuilding uitjes op maat

Onze activiteiten kunnen ingezet worden als onderdeel van een teamuitje, teambuilding of teamtraining in Drenthe. Je kunt eenvoudig een losse activiteit online boeken en wij komen naar de door jou gewenste locatie in Drenthe om het programma te verzorgen. De inhoud van de activiteit kan afgestemd worden op het thema en de doelstellingen van jullie teamuitje. Denk bijvoorbeeld aan thema's als leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld een teamuitje met competitie-element. We kunnen ook de hele invulling van de teamdag voor jullie regelen inclusief locatie en catering. Bel of mail ons en je ontvangt direct een vrijblijvend voorstel op maat voor een onvergetelijk teamevent in Drenthe.

Teamuitjes voor grote en kleine groepen

Onze teamuitjes in Drenthe zijn geschikt voor zowel grote groepen als kleine groepen. Wij houden van buiten spelen en natuur, daarom vinden onze teamevents bij voorkeur buiten plaats. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen in ons regenachtige kikkerlandje? Kies dan voor één van onze binnen-activiteiten in Drenthe.

Waarom BuitenEvents voor jullie teamuitje in Drenthe?

· Ruime keuze: meer dan 40 inspirerende activiteiten, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt
· Inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Drenthe
· Flexibel: alleen activiteiten boeken of de gehele dag-invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 een professionele partner voor originele teamuitjes in Drenthe

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kan ons teamuitje ook in Engels worden verzorgd?

Ja, onze teamuitjes kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren voor ons teamuitje?

Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten zijn naar wens te combineren. De tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat het goed past binnen de tijdsplanning van jullie teamuitje.

Kunnen jullie ook de locatie en de catering voor ons teamuitje regelen?

Ja, wij zijn een full service evenementenbureau en kunnen het volledige programma voor jullie verzorgen. Bel of mail ons en je ontvangt een compleet voorstel voor jullie teamuitje.

Kan de inhoud van de activiteit aangepast worden op het thema van ons teamuitje?

Ja, alle activiteiten kunnen aangepast worden op het thema van jullie teamuitje. Het programma kan volledig afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen van jullie team.

Meer lezen over 

Teamuitje Drenthe

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...