Werkuitje

Mag jij dit jaar een werkuitje regelen? En ben je op zoek naar een leuke locatie en bijzondere activiteiten om te doen met je team? Wij beschikken over meer dan 500 locaties waar jullie uitje kan plaatsvinden en meer dan 30 workshops voor een geslaagd uitje met het werk. Je kunt een losse workshop boeken of het gehele werkuitje door ons laten regelen.

Locaties en activiteiten voor een werkuitje

Op zoek naar een buitengewoon werkuitje dat de samenwerking en teamgeest versterkt en tegelijkertijd voor onvergetelijke herinneringen zorgt? Ontdek onze collectie met unieke activiteiten die perfect zijn voor een bijzonder werkuitje. Of het nu gaat om teambuilding, plezier of het stimuleren van de communicatie en creativiteit, wij bieden ervaringen die de samenwerking verbeteren en de teamdynamiek versterken. Onze activiteiten kunnen op iedere locatie worden verzorgd. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 bijzondere locaties en adviseren

Unieke workshops voor een onvergetelijk uitje met het werk

Laat jouw team hun grenzen verleggen met avontuurlijke en inspirerende workshops. Hieronder vind je onze top 5 van meest geboekte werkuitjes in het afgelopen jaar:

  1. Expeditie Robinson Teamsurvival
  2. Archery Tag
  3. Workshop Schapendrijven
  4. Laser Kleiduifschieten
  5. Roofvogel workshop

Waarom kiezen voor onze werkuitjes?

Variatie: Een breed scala aan activiteiten voor diverse teamvoorkeuren.
Teamversterking: Gericht op het verbeteren van teamcohesie en samenwerking.
Unieke Ervaringen: Bijzondere activiteiten die blijvende herinneringen creëren.

Maak van jullie werkuitje een onvergetelijke belevenis en versterk de teambanden met onze unieke en inspirerende activiteiten. Neem vandaag nog contact met ons op om een op maat gemaakt werkuitje te plannen dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw team!

Vandaag nog jullie werkuitje regelen?

BuitenEvents verzorgt bijzondere en inspirerende activiteiten op iedere locatie in Nederland. Vandaag nog een uniek uitje voor het werk plannen? Bekijk hieronder de mogelijkheden of bel BuitenEvents op 0575-743220 en ontvang vandaag nog een voorstel voor jullie werkuitje.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Werkuitje

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...