Workshop teamuitje

Op zoek naar een leuke workshop voor jullie teamuitje? BuitenEvents verzorgt bijzondere workshops voor een geslaagd uitje met jullie team. Daarnaast kunnen wij behulpzaam zijn bij de complete invulling van jullie teamuitje. Locatie, catering, activiteiten of alleen een workshop: BuitenEvents regelt het!

Op zoek naar een workshop voor een teamuitje?

Bij BuitenEvents vind je de leukste workshops voor jullie teamuitje. Onze workshops kunnen op iedere gewenste locatie worden verzorgd en kunnen aangepast worden op de doelstellingen van jullie uitje. Zoeken jullie een teambuilding workshop? Een sportieve break tijdens jullie uitje? Een inspirerende teamactiviteit tijdens jullie bedrijfsuitje? Of heeft jullie teamuitje een bepaald thema en zoek je een bijpassende workshop? Dan ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres! Wij verzorgen unieke workshops voor teamuitjes, waarbij de inhoud van de workshop eventueel aangepast kan worden aan de wensen van jullie team.

Bijzondere en unieke workshops voor een geslaagd team uitje

Bekijk hieronder alle workshops die geschikt zijn als onderdeel van een team uitje. De workshops kunnen door ons op iedere locatie worden verzorgd. Wij kunnen ook behulpzaam zijn bij het vinden van een geschikte locatie en werken hiervoor graag samen met BuitenBusiness. Zij beschikken over een unieke collectie buiten-locaties voor een teamuitje. Op al deze locaties kunnen wij een workshop naar keuze verzorgen.

Workshops voor teamuitjes mogelijk op iedere locatie

Onze workshops zijn geschikt als onderdeel van een teamdag, bedrijfsuitje, teamevent of bijvoorbeeld meerdaags teamuitje. Je kunt alleen een losse workshop boeken, maar we kunnen ook behulpzaam zijn bij de invulling van een compleet teamuitje, inclusief locatie, catering en inspirerend activiteitenprogramma. Neem contact met ons op of zoek hieronder jouw favoriete workshop voor een teamuitje.

De meest geboekte workshop voor een teamuitje

Onze top 5 van meest geboekte workshops voor een teamuitje:

  1. Workshop Schapendrijven
  2. Expeditie Robinson Team Survival
  3. Archery Tag
  4. Roofvogel workshop
  5. Workshop Outdoor Cooking

Neem contact met ons op en ontvang vandaag nog een voorstel voor een inspirerende workshop tijdens jullie teamdag.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Meer lezen over 

Workshop teamuitje

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...