Outdoor Teambuilding

Outdoor Teambuilding, lekker buiten in de vrije natuur werken aan de communicatie en samenwerking binnen je team. Teambuildingactiviteiten die je buiten kunt doen, voor een unieke outdoor ervaring.

Outdoor Teambuilding

Heerlijk buiten in de vrije natuur leuke dingen doen met je team? Kies dan voor BuitenEvents! Al jaren gespecialiseerd in outdoor teambuilding en buiten events voor zakelijke teams. Samen werken aan de communicatie en mindset in jullie team door middel van inspirerende buiten activiteiten. Teambuilding is belangrijk voor ieder team, maar onze outdoor teambuilding biedt een extra leuke ervaring. Vergadering, een frisse neus tussendoor met outdoor activiteiten, lunch, BBQ, kampvuurtje, overnachting... wij regelen de leukste outdoor ervaring voor jullie team!

Teambuilding schapendrijven, een unieke outdoor activiteit

Versterk je team met een buitengewone outdoor ervaring

Outdoor teambuilding is een krachtige manier om de banden binnen een team te versterken, de samenwerking te verbeteren en individuele vaardigheden te benutten in een natuurlijke en uitdagende omgeving. De natuur inspireert, motiveert en biedt ruimte voor nieuwe inzichten. Ontdek hoe buitenactiviteiten een blijvende impact kunnen hebben op de samenwerking en prestaties van je team.

Waarom outdoor teambuilding?

Outdoor teambuildingactiviteiten bieden een dynamische omgeving om teamwork te bevorderen en te versterken. Ze dagen teamleden uit, bevorderen vertrouwen en communicatie, en bieden waardevolle lessen over leiderschap en samenwerking. Door de activiteiten in de vrije natuur te laten plaatsvinden, wordt een extra dimensie aan de ervaring toegevoegd.

Bijzondere buiten locaties

Om jullie outdoor ervaring helemaal af te maken, kies je voor een bijzondere buitenlocatie. Wij werken samen met BuitenBusiness en kunnen daardoor meer dan 400 buitenlocaties aanbieden waar een outdoor teambuilding kan plaatsvinden. Locatie en activiteiten zorgen tezamen voor een vruchtbare voedingsbodem voor jullie team.

Inspirerende buitenlocaties voor een outdoor teambuilding

Inspirerende outdoor teambuilding ideeën

  1. Bouwen & Schieten: Bouw samen een levensgrote katapult en beschiet de tegenstander. Het samen bouwen bevordert vertrouwen en samenwerking, terwijl het schieten ook individuele moed en teamcoördinatie test.
  2. Expeditie Robinson Team Survival: Leer navigeren, vuur maken en teamstrategieën ontwikkelen in een wildernisomgeving. Dit leert teamleden cruciale vaardigheden voor samenwerking en probleemoplossing onder druk. Wie van jullie team durft de eetproef aan?
  3. Zeskamp of Archery Tag: Eigentijdse sportevenementen stimuleren de teamgeest, samenwerking en gezonde concurrentie.
  4. Natuurlijke Team Challenges: Bouw vlotten en bruggen, organiseer natuurwandelingen met teamopdrachten of werk samen aan milieuprojecten. Dit bevordert innovatief denken en teamwork in een natuurlijke setting.

Voordelen van outdoor activiteiten

Deelname aan outdoor teambuildingactiviteiten vergroot niet alleen de onderlinge band, maar verbetert ook leiderschapsvaardigheden, communicatie en het vermogen van het team om samen doelen te bereiken. Het zorgt voor een dieper begrip van elkaars sterke punten en hoe die in teamverband kunnen worden benut.

Breng je team naar nieuwe hoogten met outdoor teambuilding

Investeer in outdoor teambuilding voor een unieke ervaring die de samenwerking, veerkracht en effectiviteit van je team versterkt. De lessen en herinneringen die in de buitenlucht worden opgedaan, vormen een solide basis voor een hechter en succesvoller team. Klaar om je team op avontuur te sturen? Neem nu contact met ons op en plan vandaag nog een outdoor teambuildingervaring die de samenwerking binnen jouw team zal transformeren!

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Outdoor Teambuilding

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...