Top 10 bedrijfsuitjes

Top 10 van de meest geboekte uitjes voor zakelijke teams

Ontdek de Top 10 meest geboekte bedrijfsuitjes voor een onvergetelijke teamervaring

Op zoek naar de perfecte manier om de teamspirit te versterken en collegiale banden aan te halen? Zoek niet verder! Onze lijst van de 10 meest geboekte bedrijfsuitjes biedt een scala aan unieke en inspirerende activiteiten om een onvergetelijke ervaring voor jouw team te creëren. Van teambuilding tot ontspanning, van vergaderbreak tot just fun, wij hebben voor elk wat wils. Bekijk onze lijst en kies het perfecte bedrijfsuitje voor jouw team.

1. Teambuilding Schapendrijven

Al jaren de onbetwiste nummer 1 onder onze teambuilding activiteiten: schapendrijven! Samenwerken, communicatie en lol in een uniek concept. Met onze vaste schapendrijvers René en Maaike hebben wij in de afgelopen 15 jaar een fantastisch programma ontwikkeld, absoluut onderscheidend in de markt.
Lees hier meer over een Teambuilding Schapendrijven

Teambuilding Schapendrijven

2. Expeditie Robinson Team Survival

Samen met je team op een onbewoond eiland, gaan jullie dat overleven? Een brug bouwen, een moeras oversteken, vuur maken, meelwormen en sprinkhanen eten... en dat alles in een competitief programma. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een unieke beleving!
Lees hier meer over Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson

3. Teambuilding met Roofvogels

Durf jij een immense roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Vertrouw je genoeg op je collega's wanneer jullie samen het bos vormen waar de vogels doorheen vliegen? Een uniek spel voor de zakelijke markt, waarbij vertrouwen een grote rol speelt.
Lees hier meer over Teambuilding met Roofvogels

Teambuilding met Roofvogels

4. Haka workshop

De rugby-spelers uit Nieuw-Zeeland zweren erbij: de Haka-dans om team-energie op te wekken. Jullie gaan je eigen Haka schrijven en uitvoeren! Afgestemd op jullie bedrijf en jullie eigen doelstellingen. Eén ding kunnen we alvast beloven: je gaat een team-energie ervaren die je nog nooit eerder hebt beleefd.
Lees meer over een Haka workshop

Haka workshop

5. Outdoor Teambuilding

Duik samen met je team de natuur in voor een dag vol spannende uitdagingen. Van simpele activiteiten zoals het klimmen in bomen tot het bouwen van een grote brug over een sloot of rivier. Versterk het vertrouwen en de samenwerking terwijl je gezamenlijk de grenzen verlegt.
Lees meer over Outdoor Teambuilding

Outdoor Teambuilding

6. Outdoor Cooking

Laat de creativiteit en samenwerking boven het open vuur opbloeien. Leer onder begeleiding van onze professionele buitenkok heerlijke gerechten te bereiden en geniet vervolgens van je culinaire meesterwerken aan lange tafels in de buitenlucht.
Lees meer over Outdoor Cooking

Outdoor Cooking

7. Archery Tag

Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Het heeft elementen van lasergamen en trefbal, maar bij Archery Tag gebruik je pijl en boog. Het spel draait om actie, spanning, maar ook jullie strategie is van belang. Archery Tag kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.
Lees meer over Archery Tag

Archery Tag

8. Highland Games

De enige echte Highland Games! Boomstammen werpen, vaten rollen, keistoten, speerwerpen, schotse knotsen werpen... het zit er allemaal in. Gehuld in Schotse kilts en eventueel met doedelzakmuziek op de achtergrond gaan jullie de strijd aan met elkaar. Bezit jouw team de kracht en het doorzettingsvermogen om dit humoristische spel te winnen?
Lees meer over de Highland Games

Highland Games

9. Boksclinic

Een unieke clinic waar je jezelf en je collega’s op een energieke manier leert kennen. Willen jullie meer inzicht krijgen in hoe de leden uit het team contact leggen, grenzen stellen en communiceren? Wanneer jullie de bokshandschoenen aantrekken, komt jullie primaire gedrag naar voren. Door deze clinic te combineren met het DISC-model worden communicatie- en gedragspatronen zichtbaar.
Lees meer over de Boksclinic

Boksclinic

10. Brug Bouwen

Last but not least: Brug Bouwen! De perfecte activiteit om nieuwe teams samen te voegen. Ieder aan de eigen kant van het water, bouw je samen aan dezelfde brug. Je slaat letterlijk een brug tussen beide teams. Het moment supreme breekt aan wanneer jullie gaan testen of de brug sterk genoeg is om de oversteek naar elkaar te maken?
Lees meer over een workshop Brug Bouwen

Brug Bouwen

Kies uit deze top 10 meest geboekte bedrijfsuitjes en geef je team een ervaring om nooit te vergeten. Versterk de banden, verbeter de samenwerking en creëer blijvende herinneringen met een bedrijfsuitje dat perfect past bij de behoeften en interesses van jouw team.

BuitenEvents, een unieke beleving voor ieder team!

Meer bedrijfsuitjes vinden op onze website? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Meer lezen over 

Top 10 bedrijfsuitjes

No items found.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...