Workshop op locatie

De meest unieke workshop op locatie boeken? BuitenEvents heeft een bijzonder aanbod aan workshops die op iedere locatie geboekt kunnen worden.

Workshop op locatie

Een workshop op locatie boeken? Dan ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres. Sinds 2009 verzorgen wij bijzondere en originele workshops die op iedere locatie in Nederland geboekt kunnen worden. Wij beschikken zelf over een groot bestand met unieke locaties en adviseren jullie graag over de best passende locatie voor jullie workshop. Hebben jullie een eigen locatie? Dan komen we graag naar jullie toe.

10 tips voor een workshop op locatie:

In de afgelopen jaren hebben we al vele workshops op locatie verzorgd. Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

 1. Workshop Schapendrijven
  Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop.
 2. Workshop met Roofvogels
  Durf jij een enorme roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Spanning en sensatie in een uniek spel, ontwikkeld voor de zakelijke markt.
 3. Workshop Brug Bouwen
  Twee teams die letterlijk bouwen aan een brug om de verbinding te maken. Ieder aan hun eigen kant van de brug, teamwork ten top!
 4. Haka workshop
  Bundel en focus jullie gezamenlijke kracht in een ongekende team-Haka en ontdek een geheel nieuwe teamenergie.
 5. Workshop Zeepkisten Bouwen & Race
  Ter land, ter zee en in de lucht voor bedrijven: bouw jullie eigen zeepkisten en ga de strijd aan met elkaar in de enige echte zeepkistenrace.
 6. Workshop Vechten als een Viking
  Vechten zoals de Vikingen dat vroeger al deden, maar dan tegen je collega's, een originele workshop die op iedere locatie verzorgd kan worden.
 7. Undercover Workshop
  Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen.
 8. Workshop Expeditie Robinson
  Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat.
 9. Workshop Archery Tag
  Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog.
 10. Workshop Drone Vliegen
  Een inspirerend spel met meerdere drones, die je door een uitgezet race-parcours moet laten vliegen.

Een workshop schapendrijven kan door BuitenEvents op iedere locatie worden verzorgd


Een inspirerende workshop op een bijzondere locatie

Inspirerende activiteiten op bijzondere locaties: dat is onze specialiteit. Onze workshops zijn origineel en vaak net even anders dan anders. Gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams. Een workshop buiten de deur is een leuke manier om je collega's in een andere setting te leren kennen. Het kan de onderlinge samenwerking versterken en ervoor zorgen dat de communicatie op de werkvloer beter verloopt.

Waar moet de locatie aan voldoen?

Op iedere locatie in Nederland kunnen we een workshop verzorgen, mits er voldoende passende ruimte beschikbaar is. Onze workshops kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van de groepsgrootte en hoeveel ruimte er nodig is. Ben je nog aan het zoeken naar een locatie voor jullie workshop? BuitenEvents is er voor je om een complete dag te organiseren. Wij regelen een locatie, passend bij jullie wensen, inclusief een workshop. Is dat niet handig? Eén telefoontje (0575-743 220) is voldoende om rustig achterover te leunen, wij regelen het graag voor je.

Workshop Brug Bouwen, mogelijk op iedere locatie waar een sloot of water aanwezig is

Prachtige workshoplocaties in Nederland

De workshops worden verzorgd op locatie in heel Nederland. Ben je nog op zoek naar een locatie voor jullie workshop, kijk dan eens op de website van BuitenBusiness. Hier vind je bijna 500 bijzondere buitenlocaties door heel Nederland. Op al deze locaties kunnen wij onze workshops verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie voor jullie workshop gevonden? Dan komen we graag naar jullie toe.

BuitenBusiness beschikt over prachtige locaties waar jullie workshop kan plaatsvinden


Meerdere workshops boeken

In plaats van één workshop op locatie, kunnen wij ook een wisselprogramma voor jullie regelen. Dit houdt in dat er op de locatie meerdere workshops plaatsvinden. De groep wordt opgesplitst in twee of meerdere groepen. Vervolgens gaan de deelnemers halverwege wisselen en wordt de andere workshop uitgevoerd. Leuk voor de afwisseling en vooral geschikt voor grote groepen. Bekijk hieronder nog meer workshop die op locatie verzorgd kunnen worden of vraag direct een offerte aan voor een inspirerende workshop op een bijzondere locatie.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Workshop op locatie

No items found.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...