Personeelsuitje

Een leuk personeelsuitje organiseren? BuitenEvents biedt unieke personeelsuitjes en activiteiten die op iedere locatie in Nederland verzorgd kunnen worden. Teambuilding, samenwerken en heel veel lol komen samen in onze inspirerende personeelsuitjes.

Een uniek en inspirerend personeelsuitje

Voor een bijzonder personeelsuitje ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres! Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van unieke en inspirerende personeelsuitjes. Onze uitjes zijn niet alleen heel erg leuk, maar bieden ook een toegevoegde waarde voor jouw personeel. De activiteiten kunnen los of in een combinatieprogramma worden ingezet en kunnen op iedere locatie in Nederland worden verzorgd. Zo stel je zelf je personeelsuitje samen, passend bij de wensen en doelstellingen van jullie bedrijf. Bekijk hier alle activiteiten voor een bijzonder personeelsuitje.

Maak van jullie uitje een onvergetelijke teamervaring voor alle personeel

Een personeelsuitje kan veel meer zijn dan alleen een leuk uitje en een moment van ontspanning. Een personeelsuitje met zorgvuldig gekozen activiteiten kan een unieke kans zijn om de teamgeest te versterken, de onderlinge communicatie te verbeteren en de banden tussen collega's te versterken. Ontdek hoe onze inspirerende teamactiviteiten niet alleen superleuk zijn om te doen, maar ook een waardevolle toevoeging bieden op het gebied van samenwerking en onderlinge betrokkenheid binnen jullie team.

Archery Tag: een personeelsuitje van BuitenEvents

Waarom personeelsuitjes belangrijk zijn

Een personeelsuitje biedt een informele setting buiten de werkomgeving, waar collega's elkaar op een andere manier leren kennen. Het versterkt relaties, verbetert de teamdynamiek en bevordert een positieve werksfeer. Een goed gekozen personeelsuitje creëert een sfeer van samenhorigheid, waarin collega's op een informele manier kunnen communiceren en elkaar beter leren kennen.

Inspirerende personeelsuitjes op bijzondere locaties

De teambuilding activiteiten van BuitenEvents kunnen ingezet worden als onderdeel van een inspirerend personeelsuitje, maar wij kunnen ook de gehele personeelsdag voor jullie verzorgen. Wij werken samen met meer dan 500 bijzondere locaties in Nederland, waar onze personeelsuitjes kunnen plaatsvinden. Wij werken ook graag op de inspirerende locaties van BuitenBusiness, op al hun locaties kunnen wij een personeelsuitje verzorgen. BuitenEvents kan de volledige organisatie uit handen nemen: van ontvangst tot catering, van aankleding tot evalutie, wij regelen het graag en tot in de puntjes. Neem contact met ons op en je ontvangt vandaag nog een vrijblijvend voorstel voor een uniek en inspirerend bedrijfsuitje, passend bij jullie wensen.

Teambuilding Schapendrijven: een inspirerende uitje voor jullie team

10 Ideeën voor een geslaagd personeelsuitje

Onderstaande activiteiten zijn niet alleen superleuk om te doen als personeelsuitje, maar bieden ook een toegevoegde waarde voor ieder team. Samenwerken, communicatie en plezier gaan hand in hand bij deze inspirerende teambuilding activiteiten:

  1. Workshop Schapendrijven
  2. Expeditie Robinson Teamsurvival
  3. Archery Tag
  4. Laser Kleiduifschieten
  5. Zeepkistenrace
  6. Brug Bouwen
  7. Teambuilding met Roofvogels
  8. Drone Vliegen
  9. Boksclinic
  10. Undercover

Voor nog meer ideeën en inspirerende activiteiten bekijk onze teambuilding activiteiten.

Brug Bouwen: een inspirerend personeelsuitje en unieke teambuilding voor je team

Waarom BuitenEvents voor jullie personeelsuitje?

Een doordacht en goed georganiseerd personeelsuitje is een investering in het welzijn en de efficiëntie van jouw team. Het versterkt niet alleen de banden tussen collega's, maar leidt ook tot een meer verbonden en productief team. BuitenEvents biedt unieke en inspirerende bedrijfsuitjes die jullie team een onvergetelijke ervaring bezorgen. Hieronder 5 redenen waarom je voor BuitenEvents zou moeten kiezen voor jullie personeelsuitje:

· Ruime keuze: meer dan 30 inspirerende teambuilding activiteiten, ontwikkeld voor de zakelijke markt
· Activiteiten met inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Jullie personeelsuitje altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Nederland
· Flexibel: alleen activiteiten boeken of de gehele dag invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 is BuitenEvents jouw partner voor originele personeelsuitjes met diepgang

Wil jij ook een personeelsuitje waar over drie jaar nog over gepraat wordt? Neem dan nu contact met ons voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Personeelsuitje

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...