Originele personeelsuitjes

Orginele personeelsuitjes met unieke activiteiten op bijzondere locaties. In dit blog lees je meer over een origineel uitje voor jullie personeel en hebben we de top 10 met meest originele personeels uitjes samengesteld.

Originele personeelsuitjes

Het is voor velen vaak een een uitdaging: het bedenken van leuke en originele personeelsuitjes. Daarom helpen we je graag op weg door middel van dit blog. Lees onze tips en ideeën voor een origineel personeelsuitje en onze top 10 met meest originele activiteiten voor personeelsuitjes.

Top 10 meest originele personeelsuitjes

 1. Personeelsuitje Zeepkistenrace
  Ter land, ter zee en in de lucht voor bedrijven: bouw jullie eigen zeepkisten en ga de strijd aan met elkaar in de enige echte zeepkistenrace.
 2. Personeelsuitje Viking Teambattle
  Vechten zoals de Vikingen dat vroeger al deden, maar dan tegen je collega's, een origineel personeelsuitje.
 3. Personeelsuitje Undercover
  Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen.
 4. Personeelsuitje Expeditie Robinson
  Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat.
 5. Personeelsuitje Archery Tag
  Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog.
 6. Personeelsuitje Drone competitie
  Een inspirerend spel met meerdere drones, die je door een uitgezet race-parcours moet laten vliegen.
 7. Personeelsuitje Schapendrijven
  Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop.
 8. Personeelsuitje met Roofvogels
  Durf jij een enorme roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Spanning en sensatie in een uniek spel, ontwikkeld voor de zakelijke markt.
 9. Personeelsuitje Brug Bouwen
  Twee teams die letterlijk bouwen aan een brug om de verbinding te maken. Ieder aan hun eigen kant van de brug, teamwork ten top!
 10. Teamuitje Haka workshop
  Bundel en focus jullie gezamenlijke kracht in een ongekende team-Haka en ontdek een geheel nieuwe teamenergie.

Wat is een origineel personeelsuitje?

Wanneer je op zoek bent naar een origineel personeelsuitje, denk je in eerste instantie aan originele activiteiten. Echter, ook de locatie speelt een grote rol bij de manier waarop deelnemers een personeelsuitje ervaren. Onze activiteiten zijn niet alleen origineel, maar kunnen ook op diverse bijzondere en originele locaties worden verzorgd. Denk hierbij aan Expeditie Robinson op een onbewoond eiland (jawel, in Nederland), de Highland Games tussen de Limburgse heuvels of Corporate Yoga op een stilteplek in het bos.

Originele personeelsuitjes op maat

We helpen je graag met het samenstellen van een bijzonder en onvergetelijk personeelsuitje. Zowel de activiteiten als de locatie en catering kunnen we voor je regelen. Eén telefoontje is voldoende om rustig achterover te kunnen leunen. Bel ons op 0575-743 220 en je ontvangt vandaag nog een vrijblijvend voorstel op maat voor een origineel personeelsuitje.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Meer lezen over 

Originele personeelsuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...