Teambuilding activiteiten op kantoor

Wist je dat er ook hele leuke teamactiviteiten zijn die je op kantoor kunt doen? Je hoeft de deur niet meer uit met deze tips en ideeën voor de leukste teambuilding activiteiten op kantoor.

Teambuilding activiteiten op kantoor

Wist je dat er hele leuke teambuilding activiteiten die je op jullie kantoor kunt doen? Ideaal wanneer je geen tijd hebt om met je team ergens naar toe te gaan maar toch iets leuks wilt doen met je collega's. Een teamactiviteit op kantoor is ook een goed idee wanneer je bijvoorbeeld de kosten voor het huren van een externe locatie wilt besparen. Onderstaande activiteiten kunnen door BuitenEvents bij jullie op kantoor worden verzorgd. Misschien is de kantine of een vergaderruimte passend of (bij goed weer) buiten op de parkeerplaats, op een groenstrook of in een nabij gelegen park of tuin.

10 teambuildingactiviteiten die je op kantoor kunt doen:

  1. Workshop Boksen voor Bedrijven
  2. Workshop Mentale Kracht
  3. Escape Game
  4. Workshop Tai Chi
  5. Workshop Schermen
  6. Haka workshop
  7. Corporate Yoga
  8. Percussie Workshop
  9. Virtual Reality
  10. Tarot voor Teams

Team activiteit op maat gemaakt voor jullie kantoor

Heb jullie specifieke wensen of ideeën? Laat het ons weten. Alle activiteiten kunnen op maat worden ingevuld en worden afgestemd op de wensen en doelstellingen van jullie team. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de activiteit uit te breiden met catering op kantoor of meerdere activiteiten combineren. Laat ons weten hoe groot jullie team is en welke ruimte op jullie kantoor beschikbaar is en wij kunnen suggesties doen voor passende teamactiviteiten. Bel of mail ons en je ontvangt per ommegaande een voorstel met verrassende teamactiviteiten die we bij jullie op kantoor kunnen verzorgen.

Nog meer teambuilding activiteiten die je binnen of op kantoor kunt doen

Naast bovenstaande activiteiten en workshops, bieden wij nog meer teambuildingactiviteiten die we bij jullie op kantoor kunnen verzorgen. Bekijk hier alle binnen-activiteiten die op locatie verzorgd kunnen worden of bekijk hieronder nog meer teambuilding activiteiten die geschikt zijn om op jullie kantoor te doen.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Meer lezen over 

Teambuilding activiteiten op kantoor

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...