Teamuitje Overijssel

Een teamuitje in Overijssel organiseren? Deze prachtige provincie biedt tal van mogelijkheden in het mooie Twente of in één van de Hanzesteden Zwolle, Kampen, Deventer, Ommen of Oldezaal. Ook rondom de steden Hengelo, Enschede en Almelo beschikken wij over prachtige locaties waar jullie teamuitje kan plaatsvinden.

Een Teamuitje in Overijssel organiseren?

Dan ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres! Wij zijn sinds 2009 jouw partner om een bruisend en onvergetelijke teamuitje in Overijssel te organiseren. Ontdek onze uitgebreide selectie met inspirerende teambuilding activiteiten die wij op de mooiste locaties in Overijssel kunnen verzorgen.

Tips voor een teamuitje in Twente

Twente is een fantastische plek om een teamuitje te organiseren. Samen met je collega's een dag verblijven op een authentieke boerderij in het eeuwenoude coulissenlandschap en leuke dingen doen. Denk eens aan een Expeditie Robinson Team Survival bij het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, een workshop schapendrijven op Landgoed Twickel, een Brug Bouwen over de Dinkel op het Lutterzand of de Waterregge fietsen met E-Fatbikes. Wij helpen je graag met het samenstellen van uniek en origineel programma in Twente, passend bij de wensen en doelstellingen van jouw team.

Brug Bouwen: een inspirerende teambuilding activiteit

Locaties voor teambuilding activiteiten in Overijssel

Wij beschikken over prachtige locaties in Twente, midden in de natuur, waar je volop rust en ruimte vindt voor een inspirerende teambuilding. Gaat je voorkeur uit naar een teamuitje in een grotere plaats? Denk dan eens aan één van de Hanzesteden als  Zwolle, Kampen, Hasselt, Deventer, Ommen of Oldenzaal. Ook in de stedendriehoek Hengelo-Enschede-Almelo beschikken wij over tal van bijzondere locaties waar onze teamactiviteiten plaats kunnen vinden. Daarnaast werken wij samen met BuitenBusiness. Op al hun locaties in Overijssel kunnen wij een inspirerend teamuitje verzorgen.

Een unieke teamdag in de Overijsselse natuur

Geef je wensen aan ons door en je ontvangt vandaag nog een voorstel voor een fantastische teamdag op één van onze mooie locaties in de Overijsselse natuur. Je kunt ons ook bellen op 0575-743 220. Wil je alvast wat locaties bekijken? Bekijk hier locaties in Overijssel waar jullie teamuitje kan plaatsvinden.

Een inspirerende teamuitje op een bijzondere locatie in Overijssel

Teamuitjes in Hengelo, Enschede of Almelo

Verblijven jullie in een hotel of conferentiecentrum in Hengelo, Enschede of Almelo en ben je op zoek naar een leuke vergaderbreak of teambuilding activiteit? Wij komen graag naar jullie toe om een inspirerende break te verzorgen. We kunnen ook behulpzaam zijn bij de complete invulling van jullie teamdag en beschikken over meer dan 50 locaties in Almelo waar jullie teamuitje kan plaatsvinden. Hiervoor werken we graag samen met BuitenBusiness, zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van bijzondere locaties voor een teamuitje.

Bijzondere locaties voor teamuitjes in Hengelo
Bijzondere locaties voor teamuitjes in Enschede
Bijzondere locaties voor teamuitjes in Almelo

Teambuilding Schapendrijven in Overijssel, een uniek teamuitje

10 activiteiten voor een teamuitje in Overijssel

Onderstaande activiteiten kunnen wij op iedere locatie in Overijssel verzorgen:

 1. Workshop Schapendrijven
 2. Expeditie Robinson Teamsurvival
 3. Archery Tag
 4. Laser Kleiduifschieten
 5. Zeepkistenrace
 6. Brug Bouwen
 7. Teambuilding met Roofvogels
 8. Drone Vliegen
 9. Boksclinic
 10. Undercover

Deze activiteiten kunnen ingezet worden als teambuilding activiteit, vergaderbreak, teamevent of onderdeel van een teamuitje. Daarnaast kunnen wij ook de locatie, catering en eventueel overnachting regelen. De aangegeven workshops zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die er zijn. Kijk hier voor het complete aanbod met inspirerende activiteiten die wij in Overijssel kunnen verzorgen. De inhoud van de activiteiten kunnen we afstemmen op de wensen en doelstellingen van jullie team.

Paardenmennen in Diepenheim, een uniek teamuitje in Overijssel

Waarom een teamuitje van BuitenEvents?

 • Ruime keuze: Meer dan 30 activiteiten om uit te kiezen in een combinatieprogramma, om aan de interesses van elk teamlid te voldoen.
 • Mogelijk op iedere locatie: We komen naar iedere locatie toe om een team uitje te verzorgen.
 • Flexibel: We passen ons aan jouw schema en wensen aan voor een naadloze ervaring.
 • Deskundige begeleiding: Onze ervaren begeleiders en facilitators zorgen voor een soepel verloop van het uitje en stimuleren de teamdynamiek.
 • Complete eventplannning: Van offerte tot uitvoering, van locatie tot catering, BuitenEvents regelt alles tot in de puntjes.

Mail ons of bel ons op 0575-743 220 en ontvang vandaag nog een vrijblijvend voorstel voor een onvergetelijk teamuitje in Overijssel.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Teamuitje Overijssel

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...