Leuke teambuilding activiteiten

Op zoek naar originele en leuke teambuilding activiteiten? Lees hier de top 10 met allerleukste activiteiten die je kunt doen met je team. Samenwerken, communicatie en vooral heel veel lol met deze superleuke teambuildingactiviteiten.

Leuke teambuilding activiteiten

Ben je op zoek naar originele en leuke teambuilding activiteiten? Dan ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres! Wij hebben een unieke collectie met superleuke activiteiten voor je team, die niet alleen origineel en out-of-the box zijn, maar die ook een toegevoegde waarde bieden op het gebied van samenwerking, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Top 10 met leuke activiteiten om te doen met je team

Hieronder vind je onze top 10 leuke teambuildingactiviteiten. Deze activiteiten kunnen wij op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgen. De teamactiviteiten kunnen ingezet worden als onderdeel van een heisessie, teamtraining, vergaderbreak of bedrijfsuitje.

  1. Teambuilding Schapendrijven
  2. Expeditie Robinson Team Survival
  3. Archery Tag
  4. Teambuilding met Roofvogels
  5. Teamchallenge Drone Vliegen
  6. Boksen voor bedrijven
  7. Undercover
  8. Zeepkistenrace
  9. Brug Bouwen
  10. Outdoor Cooking Teambuilding

Voor nog meer leuke ideeën bekijk al onze bijzondere teambuilding activiteiten.

Workshop Schapendrijven: een leuke teambuilding activiteit voor zakelijke teams

Wat is de allerleukste teambuilding activiteit voor zakelijke teams?

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij bijzondere teambuilding activiteiten voor bedrijven. In al deze jaren staat het programma Teambuilding Schapendrijven met stip op nummer 1 als het gaat om de allerleukste teambuilding activiteit. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en in de afgelopen jaren door ons doorontwikkeld naar een unieke en superleuke activiteit om samen met je team te doen. Spelenderwijs leer je hoe je als team beter kunt functioneren. Onderwerpen als hoe verloopt de communicatie binnen jullie team, wat zijn de verschillende teamrollen, hoe kunnen jullie beter samenwerken, hoe haal je het best uit jezelf en uit je collega's... het komt allemaal aan bod. Deze workshop Schapendrijven is als hoogste genoteerd met meer dan 400 reviews tussen 8 en 10. Volgens ons echt de leukste teambuildingactiviteit om te doen, waarbij je ook nog eens op een originele manier de teamspirit binnen jullie team versterkt.

Team activiteiten mogelijk op iedere locatie

De teambuilding activiteiten van BuitenEvents kunnen op iedere locatie in Nederland worden verzorgd. Verblijven jullie in een hotel voor een vergadering of training en zoeken jullie een leuke vergaderbreak? Of een inspirerende activiteit tijdens jullie heisessie? Of een leuke invulling voor jullie teamevent? Wij komen graag naar jullie toe. Er kunnen meerdere activiteiten gecombineerd worden en de tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat onze teambuildingactiviteiten altijd passen binnen jullie programma.

Outdoor teambuilding, originele en leuke team activiteiten

Niet alleen leuk, maar ook waardevol voor je team

Alle activiteiten kunnen aangepast worden aan het doel van jullie bijeenkomst of de wensen van jullie team. Een intakegesprek is gratis, hierbij kun je je wensen en doelen aangeven. Je hoort van ons welke activiteiten daarbij passen en op welke manier de workshops ingevuld kunnen worden. Onze professionele begeleiders kunnen de vertaling naar de werkvloer maken. Hiermee zijn de activiteiten niet alleen heel leuk om te doen, maar bieden ze ook een toegevoegde waarde voor jullie bijeenkomst. Al onze teambuildingactiviteiten kunnen in het Engels en soms ook in het Duits verzorgd worden.

Meer weten over onze leuke teambuilding activiteiten?

Ben je benieuwd welke leuke teambuilding activiteit wij voor jou team zouden adviseren? Bel ons op 0575-743 220 of mail ons en je ontvangt vandaag nog een verrassend en origineel voorstel in je mailbox. Heb je nog geen locatie, dan kunnen wij je ook helpen met een passende locatie. Wij hebben een uitgebreid bestand met meer dan 500 inspirerende locaties waar onze activiteiten plaats kunnen vinden. Op deze locaties kan ook een aanvullend programma zoals een vergadering, training, lunch of diner plaatsvinden. Neem nu contact met ons op en boek vandaag nog één van onze leuke teambuilding activiteiten.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Leuke teambuilding activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...