Teambuilding activiteiten op locatie

Inspirerende teambuilding activiteiten op een bijzondere locatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! BuitenEvents is jouw partner voor unieke en leuke teambuildingactiviteiten, mogelijk op iedere locatie in Nederland.

Teambuilding activiteiten op locatie

BuitenEvents is gespecialiseerd in het aanbieden van inspirerende teambuilding activiteiten op locatie. Wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties in Nederland waar onze teamactiviteiten plaats kunnen vinden. Heb je zelf al een locatie? Dan komen wij graag naar jullie toe om een inspirerende beleving te verzorgen. We kunnen je ook helpen met het vinden van een passende locatie voor julllie teambuilding. Hiervoor werken we graag samen met BuitenBusiness, zij zijn aanbieder van bijzondere locaties voor teambuilding en heisessies. Op al hun locaties kunnen wij onze teambuilding activiteiten verzorgen.

Teambuilding Schapendrijven, mogelijk op iedere locatie in Nederland

Een bijzondere locatie voor jullie teambuilding activiteit

Een mooie locatie geeft een extra dimensie aan jullie teambuilding. Denk hierbij aan een locatie waar je exclusief met jullie groep kunt verblijven, zonder andere gasten. Dit zal het teamgevoel versterken en de saamhorigheid vergroten. Bekijk hier alle locaties waar wij activiteiten kunnen verzorgen en waar jullie alleen met jullie eigen groep verblijven: teambuilding locaties waar je alleen verblijft, zonder andere gasten. Willen jullie ook blijven overnachten? Bekijk hier unieke teambuildinglocaties waar je kunt overnachten.

Wij komen graag naar jullie toe om een inspirerende teambuilding activiteit te verzorgen.

Teamactiviteiten op jullie eigen locatie

Het is ook mogelijk om teamactiviteiten op jullie eigen locatie te verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld in de kantine zijn, in een vergaderruimte, op het parkeerterrein of misschien op het grasveld voor de deur. Bel ons (0575-743220) en we kunnen je direct informeren over de mogelijkheden om een activiteit bij julllie op het bedrijf te verzorgen.

Teambuilding op locatie? BuitenEvents regelt het!

Welke activiteiten zijn mogelijk op een externe locatie?

Al onze activiteiten kunnen wij op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgen. Je kunt eenvoudig een activiteit boeken en de gewenste locatie doorgeven, de rest regelen wij. Wij zorgen voor de afstemming met de locatie, de opbouw ter plaatse en de ontvangst van de gasten. Een telefoontje is voldoende om jouw team een unieke beleving te bezorgen.

Teambuilding Brug Bouwen, mogelijk op iedere locatie in Nederland

10 Teambuilding Activiteiten die wij op locatie kunnen verzorgen

Onderstaande activiteiten zijn zeer geschikt als teambuilding en kunnen wij op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgen:

  1. Workshop Schapendrijven
  2. Expeditie Robinson Teamsurvival
  3. Archery Tag
  4. Laser Kleiduifschieten
  5. Zeepkistenrace
  6. Brug Bouwen
  7. Teambuilding met Roofvogels
  8. Drone Vliegen
  9. Boksclinic
  10. Undercover

Meer weten over alle mogelijkheden? Mail of bel ons en je ontvangt vandaag nog een offerte op maat in je mailbox. Je ontvangt niet alleen een voorstel inspirerende en passende teambuilding activiteiten, maar ook suggesties voor mooie en bijzondere locaties waar de teambuilding activiteiten plaats kunnen vinden.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Meer lezen over 

Teambuilding activiteiten op locatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...