Unieke bedrijfsuitjes

Een uniek bedrijfsuitje organiseren waar jaren later nog over gepraat wordt? BuitenEvents verzorgd al jaren bijzondere en unieke bedrijfsuitjes die teamleden verrassen en inspireren.

Unieke bedrijfsuitjes

Ieder jaar blijkt het weer een hele klus: het vinden van een origineel en uniek bedrijfsuitje. Om je hierbij te helpen, hebben wij een aantal bijzondere en unieke bedrijfsuitjes samengesteld. Onze programma's zijn niet zomaar uitjes, je krijgt een bedrijfsuitje met betekenis. Samengesteld aan de hand van thema's die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de onderlinge sfeer en samenwerking binnen teams. Laat je verrassen...

Bedrijfsuitjes voor een halve dag of een hele dag

We hebben een aantal complete programma’s samengesteld, waarbij de indeling en duur van de workshops  naar wens ingevuld kan worden. Enkele voorbeelden:

  • Halve dag: ’s middags starten met een workshop, half uur pauze tussendoor, daarna 2e workshop, afsluiten met een hapje en een drankje
  • Hele dag:  ’s ochtends en ’s middags een workshop, tussendoor een lunch
  • Hele dag incl. presentatie: ’s ochtends starten met presentatie, aansluitend een workshop, lunch, na de lunch weer een presentatie en afsluiten met een workshop
  • Hele dag incl. lunch en diner: ’s ochtends starten met een presentatie, aansluitend een workshop, lunch, na de lunch weer een workshop, afsluiten met een drankje en een hapje, barbecue of diner (afsluiting niet bij prijs inbegrepen)
Spiegelen met honden: één van onze unieke bedrijfsuitjes

Kies een uniek thema voor jullie bedrijfsuitje

Ieder team is uniek en daarom kun je bij ons je bedrijfsuitje geheel naar wens samenstellen. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden, maar we kunnen ook een voorstel op maat maken, afgestemd op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen.

Samenwerken en Leiderschap: Teambuilding schapendrijven & Teambuilding met Roofvogels
Een inspirerend dagprogramma waarbij schapen, honden en roofvogels aanzetten tot samenwerken, leiding geven en ontvangen.

Samenwerken en Persoonlijke Ontwikkeling: Teambuilding Schapendrijven & Spiegelen met honden
Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, waarbij een hond fungeert als je eigen coach. De schapen laten je vervolgens zien waarom samenwerken noodzakelijk is voor het behalen van resultaat.

Persoonlijke Ontwikkeling & Grenzen Verleggen: Spiegelen met honden & Teambuilding met Roofvogels
Een spoor naar je eigen ontwikkeling met een hond als je eigen, persoonlijke trainer. In een spannend spel met roofvogels wordt je vervolgens uitgedaagd om je persoonlijke grenzen te verleggen.

Samenwerken en Communicatie: Katapult Bouwen, Brug Bouwen & Blind Boogschieten
Samen gaan voor hetzelfde doel, alle neuzen dezelfde kant op. Dat lukt alleen als iedereen hoort en gehoord wordt…

Teambuilding, Leiden en Laten Leiden: Schermen & Percussie maatje meer
Ga je de strijd aan of kies je voor een gezamenlijk doel? Laat je leiden door de energie van de groep en ervaar de kracht van een ultiem, gezamenlijk eindresultaat.

Omgaan met druk: Tai Chi & Schermen
Via ontspanning, rust en verbinding vallen de maskers af en treed je je tegenstander met open vizier  tegemoet.

Energiek omgaan met weerstand: Percussie & Spelen met Energie
Een indrukwekkende ervaring waarbij je ongekende mogelijkheden in jezelf ontdekt. Negatieve energie komt vanaf deze dag  niet meer voor in je team.

Unieke uitjes voor jullie bedrijf, mogelijk op iedere locatie

Alle bedrijfsuitjes zijn op thema samengesteld en kunnen op iedere gewenste locatie worden georganiseerd. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, een aantal workshops, lunch en drankjes en versnaperingen tussendoor. Uiteraard zorgen wij voor de complete organisatie en coördinatie op de dag zelf. Ons goede humeur is bij de prijs inbegrepen.

Uniek bedrijfsuitje: paarden mennen met je team

Een uniek bedrijfsuitje op maat samengesteld

Staat het gewenste arrangement hier niet bij? Wij denken graag met je mee en zullen alles in het werk stellen om een unieke beleving te creëeren. Belangrijk is hierbij om van tevoren vast te stellen wat het doel van het bedrijfsuitje dient te zijn. De bedrijfsuitjes die wij aanbieden, onderscheiden zich van andere uitjes door de serieuze ondertoon, verpakt in een ontspannen en inspirerende beleving. Een unieke ervaring! Wil je ook zo'n uniek bedrijfsuitje welke speciaal is samengesteld voor jullie team? Bel ons op 0575-473 220 of mail ons en je ontvangt vandaag nog een voorstel op maat voor een uniek bedrijfsuitje.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Unieke bedrijfsuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...