Actieve bedrijfsuitjes

Actieve bedrijfsuitjes met bruisende en dynamische activiteiten vind je bij BuitenEvents. Lees meer over onze unieke activiteiten en wat wij voor je kunnen betekenen wanneer je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje.

Actieve bedrijfsuitjes

Actieve bedrijfsuitjes met bruisende activiteiten, daarvoor ben je bij BuitenEvents aan het juiste adres. Zit je de hele dag met je team op kantoor en zijn jullie op zoek naar een actief bedrijfsuitje waarbij iedereen lekker bezig is? Wij bieden tal van dynamische activiteiten, zowel binnen als buiten, voor jullie uitje. Willen jullie een actief uitje waarbij competitie centraal staat? Denk dan eens aan Archery Tag, Expeditie Robinson, een Zeskamp of Highland Games.

Actief bedrijfsuitje met teambuilding element

Onze actieve bedrijfsuitjes zijn gericht op de samenwerking binnen teams. Zijn jullie op zoek naar een actieve teambuilding? Dan is het programma Teambuilding Schapendrijven een aanrader. Hierbij draait alles om de samenwerking binnen jullie team. Het programma vindt buiten plaats, heerlijk in de frisse buitenlucht, samen actief bezig zijn. Het programma Schapendrijven kunnen wij op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgen, mits er voldoende buitenruimte aanwezig is.

Teambuilding met Roofvogels: een actief en spannend bedrijfsuitje

Bruisende activiteiten mogelijk op iedere locatie

Bij BuitenEvents vind je niet alleen bruisende en dynamische activiteiten voor jullie bedrijfsuitje, maar zijn jullie ook gegarandeerd van:

* Begeleiding door ervaren professionals met een passie voor hun vak
* Complete en op maat gemaakte bedrijfsuitjes met een passende inhoud
* Activiteiten mogelijk op iedere locatie
* Daarnaast ruime keuze uit 500 partner-locaties
* Inhoud en diepgang door middel van inspirerende en actieve activiteiten

De leukste actieve bedrijfsuitjes

Vaak wordt aan ons gevraagd wat wij zelf het leukste bedrijfsuitje vinden. Stiekem hebben we wel een aantal favorieten bij onze actieve uitjes, zoals Paarden Mennen, Brug Bouwen of de Zeepkisten Race. Ben je op zoek naar een explosie van energie, bijvoorbeeld om je bedrijfsuitje actief te starten of energiek af te sluiten, denk dan eens aan een Percussie Workshop of een Haka workshop.

Archery Tag: een actief bedrijfsuitje met competitie-element

Een actief bedrijfsuitje op maat

Kun je wel wat hulp en ideeën gebruiken om een actief bedrijfsuitje samen te stellen? Bel of mail ons en je ontvangt vandaag nog een inspirerend voorstel in je mailbox vol met actieve en bruisende activiteiten voor jullie bedrijfsuitje.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Actieve bedrijfsuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...