Teamuitje Noord-Brabant

Op zoek naar een leuk teamuitje in Noord-Brabant? BuitenEvents verzorgt sinds 2009 bijzondere en inspirerende teamuitjes op iedere locatie in Brabant. Op deze pagina vind je tips en informatie over de leukste teamuitjes in Noord Brabant.

Teamuitje in Noord-Brabant

BuitenEvents is jouw partner wanneer je op zoek bent naar een inspirerend en onvergetelijk teamuitje in Noord-Brabant. Wij beschikken over een aantal fantastische locaties in Brabant waar jullie uitje kan plaatsvinden. Denk hierbij aan unieke plekjes midden in natuurgebieden als de Baronie van Breda, Het Groene Woud (tussen de steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven), De Kempen (onder Tilburg en Eindhoven), De Groote Heide en Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ook in kleinere plaatsen als Uden, Boxtel, Bergen op Zoom of Helmond kunnen we je unieke out-of-the-box locaties waar jullie uitje kan plaatsvinden.
Op al deze locaties kunnen wij een inspirerend activiteitenprogramma verzorgen, afgestemd op de wensen en doelstellingen van jullie team. Uiteraard nemen we de Brabantse gezelligheid mee en maken we een feest van jullie teamuitje!

Top 10 Brabantse teamuitjes

Het programma kan op maat worden ingevuld, ter inspiratie kun je putten uit meer dan 30 bijzondere teamactiviteiten. Vind je het lastig kiezen? Hieronder vind je de 10 meest geboekte teamuitjes in Noord-Brabant:

  1. Outdoor Cooking
  2. Workshop Schapendrijven
  3. Expeditie Robinson Teamsurvival
  4. Archery Tag
  5. Outdoor Teambuilding
  6. Zeepkistenrace
  7. Teambuilding met Roofvogels
  8. Wedstrijd Drone Vliegen
  9. Boksworkshop voor bedrijven
  10. Undercover

Zit jouw favoriete teamuitje hier niet bij? Bekijk hier al onze teamuitjes die wij in Noord-Brabant kunnen verzorgen.

Expeditie Robinson, teamuitje in Noord-Brabant

Bijzondere locaties in Noord-Brabant voor jullie teamuitje

Wij beschikken over diverse bijzondere outdoor locaties in Brabant waar jullie teamuitje kan plaatsvinden. Op onze locaties kunnen we ook een lunch en eventueel diner of BBQ verzorgen. Het is mogelijk om jullie teamuitje te combineren met een vergadering, training of presentatie, op al onze locaties is een vergaderruimte aanwezig. Daarnaast werken we ook veel op de locaties van BuitenBusiness, op al deze locaties is voldoende buitenruimte aanwezig om een inspirerend teamuitje te kunnen verzorgen.

Brabantse gezelligheid en toegevoegde waarde voor jullie team

De inhoud van de activiteiten kan afgestemd worden op de doelstellingen of thema van jullie uitje. Denk hierbij aan het verbeteren van de onderlinge communicatie, het verkennen van leiderschapsstijlen, het versterken van de samenwerking of persoonlijke ontwikkeling van de individuele teamleden. Wat jullie ook gaan doen, we nemen de Brabantse gezelligheid mee en maken er een fantastische dag van!

Bamboe Bouwen: Team on Top in Noord-Brabant!

Een teamuitje op maat op iedere locatie in Noord-Brabant

Onze activiteiten kunnen ingezet worden als vergaderbreak, onderdeel van een heisessie of training of als teamevent. We kunnen naar iedere locatie toe komen en de teamevents kunnen overal worden verzorgd, mits er voldoende buitenruimte aanwezig is. Het programma kan volledig op maat worden ingevuld, zodat het precies past binnen de tijd en bij de doelstellingen. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen? Of wil je meer informatie over onze teamactiviteiten in Brabant? Bel ons op 0575-473 220 of mail ons en ontvang vandaag nog een vrijblijvend voorstel voor een leuk teamuitje in Noord-Brabant.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Meer lezen over 

Teamuitje Noord-Brabant

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...