Actieve teamuitjes

Ben je op zoek naar een actief teamuitje waarbij je samen met je collega's lekker sportief bezig kunt zijn? Op deze pagina vind je tips en ideeën voor actieve teamuitjes die niet alleen superleuk zijn om te doen, maar die ook een toegevoegde waarde bieden voor jullie team.

Actieve teamuitjes

BuitenEvents is aanbieder van sportieve en actieve teamuitjes op bijzondere locaties in de natuur. Door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken is onze uitdaging. Bijzondere teamactiviteiten worden als middel ingezet om ervaringsgericht te leren, waarbij reflectiemomenten gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol in het interactieproces met anderen. Van tevoren maak je een keuze uit onze actieve outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld Brug Bouwen, Schapendrijven, Katapult Bouwen, Mennen met Paarden of één van onze andere activiteiten. Deze speciaal ontwikkelde teamwork-activiteiten zijn een dynamisch en krachtig middel om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren. De activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd en zijn geschikt voor alle teamleden om actief aan deel te nemen.

Waarom een actief teamuitje?

Een actief teamuitje daagt je uit om samen met je team spelenderwijs te leren. In onze activiteiten kunnen naar wens thema's verwerkt worden zoals samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking. De thema's kunnen we op een leuke en ongedwongen manier verwerken, waarbij ervaringsgericht leren en een leuke ervaring hand in hand gaan. Onze teamuitjes worden begeleid door professionele en ervaren buitensport-instructeurs die tijdens de activiteit de deelnemers op een positieve wijze van feedback voorzien.

Actieve teamuitjes op bijzondere locaties: Brug Bouwen

10 actieve teamuitjes om uit te kiezen

Hieronder hebben we 10 teamuitjes op een rijtje gezet die mensen vaak kiezen wanneer ze gaan voor een actief uitje.

  1. Highland Games
  2. Boksen voor Bedrijven
  3. Workshop Schapendrijven
  4. Expeditie Robinson Teamsurvival
  5. Teambuilding met Roofvogels
  6. Zeskamp
  7. Archery Tag
  8. Brug Bouwen
  9. Katapult Bouwen
  10. Vechten als een Viking

Kijk hier voor nog meer leuke activiteiten en actieve workshops voor jullie teamuitje.

Unieke buitensport activiteiten voor zakelijke teams

Samen gaan we op weg om ons doel te bereiken: een topteam door middel van een leuk en actief teamuitje! Hoe gaan we dit doen? Je hebt de keuze uit verschillende activiteiten, welke tezamen een inspirerend programma vormen. Het is ook mogelijk om één activiteit te kiezen. Iedere activiteit of workshop kan afgestemd worden op jullie persoonlijke doelstellingen en thema's. Onze buitensport activiteiten worden ingezet als inspirerend en actief team uitje en zijn zo samengesteld dat iedereen mee kan doen. De opdrachten zijn zo ontwikkeld dat alleen door een goede, onderlinge samenwerking een positief resultaat behaald kan worden. Hiermee zijn de teamuitjes niet alleen superleuk om te doen, maar bieden ze ook een toegevoegde waarde voor jullie team.

Inspirerende en actieve uitje op bijzondere locaties

Onze actieve teamuitjes kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. De activiteiten kunnen ingezet worden als onderdeel van een heidag, als vergaderbreak of als actieve onderbreking van een training of managementmeeting. Hebben jullie nog geen locatie? Neem dan eens een kijkje op BuitenBusiness, op al hun locaties kunnen wij een actief teamuitje verzorgen. De locaties die zij aanbieden zijn inspirerend en bijzonder en liggen midden in de natuur. De locaties beschikken over voldoende buitenruimte voor een actief teamuitje.

Workshop Schapendrijven: een inspirerend en actief teamuitje

Kom in beweging en plan een actief uitje voor jullie team!

Wij helpen je graag met het samenstellen van een actief en inspirerend teamuitje. Bel ons op 0575-743 220 of mail ons en je ontvangt per ommegaande meerdere suggesties en keuzes voor de leukste actieve teamuitjes.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Actieve teamuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...