Leuke teamuitjes

Wat zijn nou echt leuke teamuitjes? Wat is zo leuk om te doen met je collega's dat er jaren later nog over gepraat wordt? Bekijk hier de top 10 met aller leukste teamuitjes voor jullie bedrijf.

Leuke teamuitjes

Wat zijn nou echt leuke teamuitjes om samen te doen met je team? Het is soms lastig om iedere keer weer iets origineels en leuks te bedenken, maar met dit blog helpen we je graag op weg. Hieronder vind je alvast de 10 leukste uitjes om te doen met je team.

Top 10 leukste uitjes voor jullie team

 1. Teamuitje Undercover
  Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen.
 2. Teamuitje Expeditie Robinson
  Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat.
 3. Teamuitje Archery Tag
  Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog.
 4. Teamuitje Drone competitie
  Een inspirerend spel met meerdere drones, die je door een uitgezet race-parcours moet laten vliegen.
 5. Teamuitje Schapendrijven
  Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop.
 6. Teamuitje met Roofvogels
  Durf jij een enorme roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Spanning en sensatie in een uniek spel, ontwikkeld voor de zakelijke markt.
 7. Teamuitje Brug Bouwen
  Twee teams die letterlijk bouwen aan een brug om de verbinding te maken. Ieder aan hun eigen kant van de brug, teamwork ten top!
 8. Teamuitje Haka workshop
  Bundel en focus jullie gezamenlijke kracht in een ongekende team-Haka en ontdek een geheel nieuwe teamenergie.
 9. Teamuitje Outdoor Cooking
  Een kookworkshop maar dan anders. Buiten koken met behulp van open vuur, kookketels, rookovens en tajines en koken met verse producten uit de natuur.
 10. Teamuitje Workshop Boksen
  Een unieke boksclinic waarbij je niet alleen jezelf, maar ook je collega's op een andere manier leert kennen.

Een leuk teamuitje op bijzondere locaties

De teamuitjes van BuitenEvents zijn niet alleen super leuk om te doen, maar kunnen ook op iedere locatie worden verzorgd. In Nederland werken we samen met meer dan 500 mooie en bijzondere locaties waar voldoende ruimte aanwezig is voor een geslaagd teamuitje. Ook de catering en het overige verblijf kunnen we voor je regelen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van jullie uitje.

Expeditie Robinson Team Survival, een leuk teamuitje voor bedrijven

Teambuilding uitje met diepgang

Ben je op zoek naar een teambuilding uitje met diepgang, kijk dan eens naar het programma Outdoor Teambuilding. In dit programma ga je door middel van leuke spellen aan het werk om de samenwerking binnen jullie team op een originele en leuke manier te verbeteren.

Leuke team uitjes op maat

Vandaag nog een leuk teamuitje regelen? Bel of mail ons en je ontvangt per ommegaande een vrijblijvend voorstel op maat. Of kijk nog even rustig rond tussen al onze leuke teamuitjes.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Leuke teamuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...