Teamuitjes ideeën

Op zoek naar leuke ideeën voor een teamuitje? In dit blog lees je tips over bijzondere teambuilding activiteiten die je kunt doen met je team, een idee voor een teamuitje op maat en onze top 10 met de leukste teamuitjes ideeën.

Teamuitjes ideeën

Wil je een leuk en origineel teamuitje organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je graag op weg met onze tips en ideeën voor de leukste teamuitjes. De teamuitjes kunnen op iedere locatie in Nederland worden verzorgd. Bekijk hieronder onze top 10 met meest originele en leuke ideeën voor teamuitjes.

Top 10 ideeën teamuitjes:

 1. Teambuilding Schapendrijven
  Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop. Al jaren één van de meest favoriete teamuitjes.
 2. Zeepkisten competitie
  Ter land, ter zee en in de lucht voor bedrijven: bouw jullie eigen zeepkisten en ga de strijd aan met elkaar in de enige echte zeepkisten teamrace.
 3. Viking Teambattle
  Vechten zoals de Vikingen dat vroeger al deden, maar dan tegen je collega's. Eén onze meest originele teamuitjes.
 4. Undercover
  Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende team-spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen.
 5. Expeditie Robinson Team Survival
  Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat.
 6. Archery Tag
  Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog. Een superleuk teamuitje!
 7. Drone competitie
  Een inspirerend spel met meerdere drones, die je door een uitgezet race-parcours moet laten vliegen.
 8. Teambuilding met Roofvogels
  Durf jij een enorme roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Spanning en sensatie in een uniek teambuilding spel, ontwikkeld voor de zakelijke markt.
 9. Brug Bouwen
  Twee teams die letterlijk bouwen aan een brug om de verbinding te maken. Ieder aan hun eigen kant van de brug, teamwork ten top!
 10. Haka workshop
  Bundel jullie gezamenlijke kracht in een ongekende team-Haka en ontdek een geheel nieuwe teamenergie.

Een origineel teamuitje, idee op maat

Een uniek en origineel teamuitje dat past bij jullie eigen ideeën en doelstellingen? Daar worden wij enthousiast van! Vertel ons je wensen en ons brein gaat aan de slag. We kijken welke activiteiten passend zijn voor jullie teamuitje en op welke wijze wij de doelstellingen en jullie eigen idee op een leuke manier in de activiteiten kunnen verwerken. Vervolgens ontvang je een vrijblijvend voorstel van ons met uitgewerkte ideeën voor jullie teamuitje. Neem nu contact met ons op of doe hieronder meer inspiratie op voor leuke teamuitjes ideeën.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren voor ons teamuitje?

Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten zijn naar wens te combineren. De tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat het goed past binnen de tijdsplanning van jullie teamuitje.

Kunnen jullie ook de locatie en de catering voor ons teamuitje regelen?

Ja, wij zijn een full service evenementenbureau en kunnen het volledige programma voor jullie verzorgen. Bel of mail ons en je ontvangt een compleet voorstel voor jullie teamuitje.

Kan ons teamuitje ook in Engels worden verzorgd?

Ja, onze teamuitjes kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kunnen jullie teamuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie teamuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een teamevent bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kan de inhoud van de activiteit aangepast worden op het thema van ons teamuitje?

Ja, alle activiteiten kunnen aangepast worden op het thema van jullie teamuitje. Het programma kan volledig afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen van jullie team.

Meer lezen over 

Teamuitjes ideeën

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...