Teambuilding uitjes

Inspirerende uitjes waarbij teambuilding centraal staat. Op deze website vind je de leukste teambuilding uitjes voor zakelijke teams. De teamuitjes kunnen op iedere locatie plaatsvinden. Samen werken aan de onderlinge verhoudingen binnen jullie team, door middel van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties. Vind hier jullie leukste teambuildinguitje ooit!

Teambuilding uitjes

Teambuilding uitjes zijn enorm populair en niet meer weg te denken bij veel bedrijven. De gezelligheid van een uitje in combinatie met een leuke leerervaring voor jullie team op het gebied van samenwerking en communicatie. Een sterk team staat aan de basis van het succes van jullie bedrijf. Onze uitjes zijn niet alleen superleuk om te doen, maar helpen ook bij het versterken van de teamcohesie. Bekijk onze workshops en teambuilding activiteiten en doe direct ideeën op voor jullie uitje.

Samenwerken en communicatie

Teambuilding uitjes zoals een workshop Schapendrijven, Brug Bouwen of Highland Games zijn perfect geschikt wanneer je een uitje zoekt waarbij je ook moet samenwerken. Zonder de juiste samenwerking zal er bij deze uitjes geen resultaat worden geboekt. Bij al deze uitjes wordt de groep verdeeld in verschillende teams, waarbij gezamenlijk de strategie moet worden bepaald. Afhankelijk van de wijze waarop jullie samenwerken, lukt het om de schapen over het parcours te drijven, om een brug te bouwen waar iedereen overheen kan lopen of wint jullie team die felbegeerde fles Whisky tijdens de Highland Games. De activiteiten zijn niet alleen superleuk om te doen, maar leveren ook interessante inzichten op over de wijze waarop jullie samenwerken en over de communicatie en besluitvorming binnen jullie team.

Teambuilding activiteiten met een thema

Hebben jullie een bepaald thema en zou je daar graag jullie uitje op aan laten sluiten? Dat is mogelijk! Is jullie thema teambuilding, dan kunnen wij de activiteiten Archery Tag, Outdoor Cooking en Expeditie Robinson van harte aanbevelen. Is julllie thema leiderschap, denk dan eens aan activiteiten als Paarden Mennen of Coachen met Honden. Is jullie thema persoonlijke ontwikkeling dan passen daarbij activiteiten en workshops zoals een IJsbad Teamtraining of een workshop Mentale Kracht. De inhoud van onze workshops en teambuilding activiteiten kunnen aangepast worden op de doelstellingen en wensen van jullie team.

Teamuitjes voor binnen en buiten

Onze naam is niet voor niets BuitenEvents, onze uitjes vinden bij voorkeur buiten plaats. Hoewel wij altijd zorgen voor gratis regenponcho's bij slecht weer, kunnen we ons voorstellen dat je soms liever het zekere voor het onzekere wilt nemen en een binnen activiteit wilt boeken. Bekijk hier onze teambuilding uitjes die binnen kunnen plaatsvinden.

Specialist in teambuilding

Al sinds 2009 is BuitenEvents een betrouwbare partner op het gebied van teambuilding uitjes voor bedrijven. Onze workshops en activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden. Wij bieden activiteiten aan die geschikt zijn voor kleine groepen en activiteiten die geschikt zijn voor grote groepen. Daarnaast kunnen wij een programma op maat invullen. Geef je wensen aan ons door en je ontvangt vandaag nog een voorstel op maat voor een inspirerend teambuilding uitje.

Teambuildinguitjes op bijzondere locaties

Onze teambuilding uitjes kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden. Heb je nog geen locatie, dan adviseren wij graag over de best passende locatie voor jullie uitje. We kunnen een offerte maken inclusief activiteiten, verblijf op een mooie locatie, catering en eventueel overnachting. Wij werken samen met meer dan 500 mooie locaties waar jullie teambuilding uitje kan plaatsvinden.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Meer lezen over 

Teambuilding uitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...