Top 10 teamuitjes

De 10 meest orginele en bijzondere teamuitjes op een rij. Op zoek naar inspiratie voor het allerleukste teamuitje? Bekijk onze top 10 en kies vandaag nog jullie favoriete uitje voor een onvergetelijke team ervaring!

Ontdek de Top 10 Teamuitjes
voor een onvergetelijke teambuilding ervaring

Op zoek naar inspiratie voor een geweldig teamuitje? Bekijk onze top 10 met unieke en originele teamuitjes. Ervaar de kracht van teambuilding met deze tien ideeën die de samenwerking verbeteren, de teamgeest versterken en onvergetelijke herinneringen creëren.

1. Teambuilding Schapendrijven

Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop. Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijn jullie in staat de schapen de juiste kant op te drijven? Dat kan alleen als je écht samenwerkt. Schapendrijven is dé teambuilding activiteit om te leren hoe je als team beter kunt functioneren. Een uitdagend teamuitje met effect op de werkvloer.

2. Expeditie Robinson

Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat. Het gaat het er om welk team het beste weet te overleven in de natuur. Tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit bepalen uiteindelijk de winnaar. Een super origineel spel voor jullie teamuitje of bedrijfsuitje. Ervaar ook waarom dit teambuilding programma zo'n hit is.

3. Archery Tag

Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog. Probeer tijdens deze teambuilding activiteit zoveel mogelijk punten te scoren, door met je team de tegenstanders en niet bewegende targets te raken. Het spel draait om actie, spanning, maar ook jullie teamstrategie is van belang.

4. Teambuilding met Roofvogels

Durf jij een enorme roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Jij en je teamleden vormen samen een levend bos waar de vogels doorheen moeten vliegen. Spanning en sensatie in een uniek spel, ontwikkeld voor de zakelijke markt. Kiezen jullie voor dit spectaculaire teambuildingprogramma? .

5. Drone Workshop

Een inspirerend spel met meerdere drones, die je door een uitgezet race-parcours moet laten vliegen. Hierbij heb je wel de hulp van je teamleden nodig, want alleen door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, krijg je de drone over de finish. Laat de race beginnen!

BuitenEvents: voor inspirerende teamuitjes op maat

6. Brug Bouwen

Twee teams die letterlijk bouwen aan een brug om de verbinding te maken. Ieder aan hun eigen kant van de brug. Lukt het om samen de brug zo sterk te maken dat iedereen er overheen kan lopen? De brug wordt bij voorkeur over echt water gebouwd, teamwork ten top!

7. Undercover

Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen. Wie is de Undercover in jullie team? Vertrouw je op de juiste mensen? Of wordt je vertrouwen genadeloos beschaamd? Laat je verrassen door deze unieke combinatie van Undercover, Kroongetuige en Wie is de Mol.

8. Outdoor Teambuilding

Deze bijzondere teamactiviteit wordt ingezet om jullie als team en individu inzicht te geven in ieders eigen rol in het interactieproces met anderen. De verschillende activiteiten zijn een krachtig middel om bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren. Het uiteindelijke doel van deze teambuilding activiteit is: een goed functionerend team. Ontdek de Outdoor Teamwork activiteiten en ga op ontdekkingsreis met je team!

9. Zeepkisten Race

Een echte zeepkisten race, de leukste teambuilding voor bedrijven! Altijd al gedroomd van deelname aan Ter Land, Ter Zee en In de Lucht? Dan is dit het ultieme teamevent! Jullie gaan je eigen auto bouwen van een zeepkist en vervolgens de strijd aan met elkaar in de enige echte Zeepkisten Race!

10. Boksclinic

Een unieke boksclinic waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Deze boksworkshop is samengesteld voor de zakelijke markt en is door het competitie-element bij uitstek geschikt als teambuilding, vergaderbreak of bedrijfsuitje. Wil je meer beweging in jullie team, zowel letterlijk als figuurlijk? Kies dan voor deze boksclinic!

Waarom deze top 10 ideeën werken

Deze diverse lijst van inspirerende teamuitjes biedt mogelijkheden voor verschillende teambehoeften. Of het nu gaat om uitdaging, ontspanning of het bevorderen van teamwork, deze activiteiten versterken de banden binnen het team en stimuleren effectieve samenwerking. Plezier en diepgang gaan hand in hand en de uitvoering van onze teamuitjes zorgen vaak voor een verandering op de werkvloer.

Klaar om jouw team naar nieuwe hoogten te tillen?

Bel ons voor een voorstel op maat en kies vandaag nog een van deze top 10 teamuitjes voor een onvergetelijke teambuilding ervaring!

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Top 10 teamuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...