Gave bedrijfsuitjes

Zoek je gave bedrijfsuitjes voor je team? BuitenEvents is jouw partner wanneer je een supertof uitje wilt boeken voor jouw bedrijf! Onze bedrijfsuitjes zijn net even anders-dan-anders, out of the box en superleuk om te doen. Lees op deze pagina onze top 10 met meest gave bedrijfsuitjes.

Gave bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een super tof bedrijfsuitje? Bekijk dan snel onze gave bedrijfsuitjes. BuitenEvents is specialist in het verzorgen van supergave teambuilding activiteiten, out of the box workshops en verrassende uitjes voor jullie bedrijf. Onze activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. We helpen je graag met het samenstellen van een origineel en leuk programma en kunnen ook de catering en locatie voor je regelen. Hiervoor werken we graag samen met BuitenBusiness, daar vind je de meest toffe en originele locaties voor bedrijfsuitjes. Eén telefoontje (0575-743 220) is genoeg om vandaag nog een vrijblijvend voorstel van ons te ontvangen voor een onvergetelijk gaaf bedrijfsuitje!

Leuke bedrijfsuitjes, op maat samengesteld

Een bedrijfsuitje is een perfecte gelegenheid om je collega's op een andere manier te leren kennen. De juiste setting, een gave locatie en inspirerende activiteiten kunnen een bedrijfsuitje onvergetelijk maken. Wij helpen je graag om een uitje te regelen, waar nog jaren over nagepraat wordt. Onze activiteiten kunnen geheel naar wens worden ingevuld en op jullie doelstellingen worden aangepast. Neem bijvoorbeeld onze Expeditie Robinson Team Survival: deze kan als middagprogramma worden verzorgd met onderdelen die passen bij jullie team, zoals een eetproef, uithoudingsproef, eilandenraad etc. Naar wens kan de Expeditie afgesloten worden met een Outdoor Cooking workshop met gerookte zalmen boven het vuur en/of een varken aan het spit. Willen jullie het helemaal uitgebreid, dan kunnen jullie je eigen hut bouwen in het bos waar jullie kunnen overnachten. Voor de luxe-poezen in het team zorgen we voor super-de-luxe hutten met eigen sanitair en alle voorzieningen. We kunnen je beloven dat dit het meest gave bedrijfsuitje zal worden dat jullie ooit hebben meegemaakt.

Bedrijfsuitje als hoogste beoordeeld: Workshop Schapendrijven

Gave locaties door heel Nederland

Alle activiteiten en workshops kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland plaatsvinden. Heb je nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje? Neem dan eens een kijkje op de website van BuitenBusiness: hier vind je super gave locaties voor bedrijfsuitjes. Al onze activiteiten kunnen verzorgd worden op de locaties van BuitenBusiness. Op deze locaties is er voldoende buitenruimte om een gaaf bedrijfsuitje uit te voeren. Mocht je ook nog willen vergaderen, lunchen en/of dineren, dan kan dit ook op de BuitenBusiness locaties verzorgd worden. Hebben jullie zelf een buitenruimte voor een activiteit? Dan komen we graag jullie kant op om hét gaafste bedrijfsuitje van het jaar voor jullie te verzorgen.

Uitjes met een toegevoegde waarde voor je bedrijf

Al onze bedrijfsuitjes worden begeleid door professionele instructeurs die de vertaalslag kunnen maken naar de werkvloer. Het is mogelijk om vooraf een intake in te plannen én achteraf een evaluatie te ontvangen, dit is gratis. De inhoud van onze bedrijfsuitjes kan worden aangepast op het thema van jullie uitje, zoals bijvoorbeeld communicatie, leiderschap en/of samenwerking. Wanneer je kiest voor inspirerende activiteiten, een mooie locatie en een passende inhoud, dan is jullie bedrijfsuitje niet alleen super gaaf om te doen, maar ook écht van toegevoegde waarde voor jullie team en passend bij jullie bedrijf.

Een gaaf bedrijfsuitje: Expeditie Robinson Team Survival

Top 10 met meest gave bedrijfsuitjes

Het programma Teambuilding Schapendrijven wordt al jaren als meest gave bedrijfsuitje beoordeeld. Met meer dan 400 positieve reviews (gemiddeld een 9,2) wordt dit programma aangeprezen als leukste uitje om te doen met je bedrijf. Bekijk hieronder de top 10 best beoordeelde bedrijfsuitjes:

  1. Workshop Schapendrijven
  2. Expeditie Robinson Teamsurvival
  3. Teambuilding met Roofvogels
  4. Wedstrijd Drone Vliegen
  5. Archery Tag
  6. Outdoor Cooking
  7. Zeepkistenrace
  8. Brug Bouwen
  9. Katapult Bouwen
  10. Undercover

Vandaag nog een gaaf bedrijfsuitje boeken?

Vind je het lastig om te kiezen? We helpen je graag om een tof programma samen te stellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wisselprogramma met meerdere activiteiten? De groep wordt opgesplitst in twee of meerdere groepen. Deze groepen wisselen na circa 1 uur door en gaan dan met het volgende onderdeel aan de slag. Denk eens aan een wisselprogramma met de volgende activiteiten: Haka workshop, Escape Box, Corporate Yoga, Workshop Schermen en een Workshop Free Running. Bij iedere activiteit zullen de deelnemers weer verrast worden en uit hun comfort zone worden gehaald: een unieke belevenis. Bel ons op 0575-743 220 of mail ons en ontvang vandaag nog een vrijblijvend voorstel voor het meest gave bedrijfsuitje ever!

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Gave bedrijfsuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...