Leuke bedrijfsuitjes

Op zoek naar ideeën voor leuke bedrijfsuitjes? In dit blog vind je tips en ideeën voor een leuk bedrijfsuitje. Ook kun je lezen wat volgens onze boekers het leukste bedrijfsuitje is en zie de top 10 met leukste bedrijfsuitjes.

Leuke bedrijfsuitjes

Ieder jaar moet er opnieuw een leuk bedrijfsuitje worden bedacht en het liefst nog leuker dan het jaar daarvoor. Maar wat is nou een echt legendarisch uitje voor jullie team? Zo'n dag waar nog jaren later over nagepraat wordt? Een uitstapje met je team dat niet alleen superleuk is om te doen, maar ook nog eens goed is voor de onderlinge communicatie en saamhorigheid binnen jullie team? In dit blog lees je niet alleen waar een leuk bedrijfsuitje aan moet voldoen, maar vind je ook tips en ideeën voor leuke bedrijfsuitjes.

Een leuk bedrijfsuitje organiseren?

Een leuke activiteit doen met je collega's zorgt voor meer plezier op de werkvloer na afloop. Een hecht team, dat lol heeft met elkaar, bevordert de werkprestaties en het werkgeluk. Een leuk bedrijfsuitje kan een bijdrage leveren om:

√ meer werkgeluk te ervaren
√ de onderlinge communicatie te verbeteren
√ de betrokkenheid bij het bedrijf te vergroten
√ de productiviteit te verhogen
√ het ziekteverzuim te verlagen

Leuke bedrijfsuitjes waar samenwerken en lol centraal staan

Top 10 leukste bedrijfsuitjes

Hieronder tref je de top 10 van hoogst gewaarde bedrijfsuitjes in het afgelopen jaar:

 1. Workshop Schapendrijven
 2. Expeditie Robinson Teamsurvival
 3. Archery Tag
 4. Laser Kleiduifschieten
 5. Zeepkistenrace
 6. Brug Bouwen
 7. Teambuilding met Roofvogels
 8. Drone Vliegen
 9. Boksclinic
 10. Undercover

BuitenEvents kan bovenstaande bedrijfsuitjes op iedere locatie verzorgen. Dit kan ook als vergaderbreak, bijvoorbeeld tijdens een managementoverleg, teambuilding of heisessie. De activiteiten kunnen ook als onderdeel tijdens een teamdag of bijvoorbeeld kick-off bijeenkomst plaatsvinden. Daarnaast kan BuitenEvents behulpzaam zijn bij de organisatie van leuke teamevents en originele bedrijfsuitjes op iedere locatie in Nederland. Neem contact met ons op en je ontvangt vandaag nog een vrijblijvend voorstel in je mailbox. Een beller is nog sneller: 0575-743220.

Een leuk teamuitstapje voor meer plezier in het werk

Uit het Werkplezier Onderzoek blijkt dat 48% van de werknemers lol op de werkvloer belangrijk vindt en maar liefst 81% van de werknemers vindt een goede onderlinge band belangrijk. Lachen en plezier maken is gezond en zorgt voor ontspanning tussen collega's. Om meer ontspanning op de dagelijkse werkvloer te kunnen behalen, is een bedrijfsuitje op zijn tijd aan te raden. Een goed gekozen teamuitstapje zorgt voor een hechtere band tussen collega's, waarvan de resultaten zichtbaar zijn op de werkvloer.

Een verrassende en leuke teamactiviteit zorgt voor meer geluk en plezier op de werkvloer

Het leukste bedrijfsuitje

Een workshop schapendrijven is door onze klanten gewaardeerd als het allerleukste bedrijfsuitje. De workshop bevat alle ingrediënten die nodig zijn om jullie uitje te laten slagen: samenwerken, humor, communicatie, onverwachte situaties, oplossingsgericht werken en bovenal: heel veel lol met elkaar. De workshop kan door ons worden verzorgd op iedere gewenste locatie in Nederland; wij komen met onze schapen en roedel honden graag naar jullie toe. Kijk voor meer informatie over deze workshop op de volgende pagina: buitenevents.nl/activiteiten/schapendrijven.

Bedrijfsuitjes op leuke locaties

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een teambuilding activiteit op jullie bedrijf te organiseren of een bedrijfsuitje te regelen bij dat vertrouwde adresje om de hoek. Maar medewerkers beleven het liefst een bedrijfsuitje op een leuke, externe locatie die ze nog niet eerder hebben gezien. Even weg uit de dagelijkse sleur, op een locatie die inspireert en verbindt. Waar je alleen bent met je eigen gezelschap. Waar je geniet van rust, ruimte en goede catering. Wij werken graag samen met BuitenBusiness, zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van dergelijke inspirerende en leuke locaties voor bedrijfsuitjes.

Teambuilding met Roofvogels: een leuk en verrassend bedrijfsuitje

Waarom BuitenEvents voor leuke bedrijfsuitjes?

Er zijn vele aanbieders van leuke bedrijfsuitjes, maar waarom zou je juist BuitenEvents moeten kiezen voor de organisatie van jullie uitje? Wij geven 5 redenen waarom je voor een teamuitje van BuitenEvents zou moeten kiezen:

 1. Originele activiteiten die verrassen en inspireren
 2. Mogelijk op meer dan 500 unieke locaties in Nederland
 3. Jouw persoonlijke eventbegeleider die jullie bedrijfsuitje van A tot Z begeleidt
 4. Activiteiten met inhoud, gericht op samenwerken en communicatie binnen teams
 5. De inhoud van alle activiteiten kunnen aangepast worden aan de doelstellingen van jullie team

Bekijk hier al onze leuke bedrijfsuitjes en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Meer lezen over 

Leuke bedrijfsuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...