Teamdag Activiteiten

De leukste activiteiten voor een teamdag vind je hier. BuitenEvents is gespecialiseerd in het verzorgen van leuke en verdiepende activiteiten voor een teamdag. Bekijk op deze pagina de 10 meest geboekte teamdag activiteiten.

Leuke en inspirerende Teamdag Activiteiten

BuitenEvents is sinds 2009 gespecialiseerd in het verzorgen van teamdag-activiteiten. Onze activiteiten zijn uniek en inspirerend en worden ingezet als (onderdeel van) teamdagen, bedrijfsuitjes, teambuilding, teamevents en teamuitjes. Deze activiteiten kunnen op iedere locatie worden georganiseerd, ook bij jullie op het bedrijf. Vindt jullie teamdag plaats op een externe locatie, dan kunnen wij naar die locatie toe komen om een inspirerende activiteit te verzorgen. Wij kunnen hierbij het contact met de locatie verzorgen en eventueel een veld regelen in de directe omgeving van de locatie.

De 10 meest geboekte activiteiten voor een teamdag

In de afgelopen jaren hebben wij al vele activiteiten tijdens teamdagen mogen verzorgen. Dit zijn de 10 meest geboekte activiteiten tijdens een teamdag:

  1. Expeditie Robinson
  2. Teambuilding Schapendrijven
  3. Archery Tag
  4. Haka workshop
  5. Teambuilding met Roofvogels
  6. Brug Bouwen
  7. Boksclinic
  8. Outdoor Cooking
  9. Drone Vliegen
  10. Outdoor Teambuilding

Waarom kiezen voor een activiteit van BuitenEvents voor jullie teamdag?

Ruime keuze: Meer dan 30 activiteiten om uit te kiezen in een combinatieprogramma, om aan de interesses van ieder teamlid te voldoen.

Mogelijk op iedere locatie: We komen naar iedere locatie toe om een onvergetelijke activiteit tijdens jullie teamdag te verzorgen.

Flexibel: We passen ons aan jouw schema en wensen aan voor een naadloze ervaring.

Deskundige begeleiding: Onze ervaren begeleiders en facilitators zorgen voor een soepel verloop van de dag en stimuleren de teamdynamiek.

Complete eventplannning: Van offerte tot uitvoering, van locatie tot catering, BuitenEvents regelt alles tot in de puntjes.

Inspirerende activiteiten voor teamdagen met impact

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang per ommegaande een vrijblijvend voorstel voor jullie teamdag, teambuilding of teamevent. Wij kunnen ook behulpzaam zijn bij het vinden van een passende locatie, hiervoor werken wij samen met BuitenBusiness. Desgewenst kunnen we de gehele dag voor jullie invullen, van ontvangst tot catering, van activiteit tot follow-up. We helpen jullie graag met de invulling van jullie teamdag en het verzorgen van inspirerende team activiteiten.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor ons event?

Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie event. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties, waardoor wij een onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven.

Kunnen wij meerdere activiteiten combineren?

Ja dat kan. Alle activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan de tijdsduur aangepast worden?

Ja dat kan. Wij kunnen ieder event op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.

Meer lezen over 

Teamdag Activiteiten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...