Teamdag Arnhem

BuitenEvents organiseert jouw unieke teamdag in Arnhem, boordevol inspirerende teambuilding activiteiten op de mooiste en meeste bijzondere locaties in Arnhem. Bekijk hieronder onze tips en ideeën voor een geslaagd teamevent in Arnhem.

Teamdag Arnhem

Voor een inspirerende en geslaagde teamdag in Arnhem ben je hier aan het juiste adres. Bij BuitenEvents vind je meer dan 30 unieke activiteiten die op iedere locatie in Arnhem verzorgd kunnen worden. Ook voor een mooie locatie kun je bij ons terecht: in Arnhem, maar ook in Huissen, Zevenaar, Wageningen en omgeving, beschikken wij over diverse bijzondere locaties waar jullie teamdag kan plaatsvinden. Op al deze locaties kan ook een lunch en diner verzorgd worden en zijn vergaderruimtes aanwezig.

Expeditie Robinson, mogelijk op iedere locatie in Arnhem

10 meest geboekte teambuilding activiteiten in Arnhem

Bij BuitenEvents vind je meer dan 30 inspirerende teambuilding activiteiten die op iedere locatie in Arnhem verzorgd kunnen worden. Hieronder vind je de top 10 van meest geboekte teamactiviteiten in Arnhem:

 1. Teambuilding Schapendrijven in Arnhem
  Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop. Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijn jullie in staat de schapen de juiste kant op te drijven? Dat kan alleen als je écht samenwerkt. Schapendrijven is dé teambuilding activiteit om te leren hoe je als team beter kunt functioneren. Een uitdagend teamuitje met effect op de werkvloer.
 2. Expeditie Robinson in Arnhem
  Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat. Het gaat het er om welk team het beste weet te overleven in de natuur. Tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit bepalen uiteindelijk de winnaar. Een super origineel spel voor jullie teamuitje of bedrijfsuitje. Ervaar ook waarom dit teambuilding programma zo'n hit is.
 3. Archery Tag in Arnhem
  Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog. Probeer tijdens deze teambuilding activiteit zoveel mogelijk punten te scoren, door met je team de tegenstanders en niet bewegende targets te raken. Het spel draait om actie, spanning, maar ook jullie teamstrategie is van belang.
 4. Teambuilding met Roofvogels in Arnhem
  Durf jij een enorme roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Jij en je teamleden vormen samen een levend bos waar de vogels doorheen moeten vliegen. Spanning en sensatie in een uniek spel, ontwikkeld voor de zakelijke markt. Kiezen jullie voor dit spectaculaire teambuildingprogramma? .
 5. Drone Workshop in Arnhem
  Een inspirerend spel met meerdere drones, die je door een uitgezet race-parcours moet laten vliegen. Hierbij heb je wel de hulp van je teamleden nodig, want alleen door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, krijg je de drone over de finish. Laat de race beginnen!
 6. Brug Bouwen in Arnhem
  Twee teams die letterlijk bouwen aan een brug om de verbinding te maken. Ieder aan hun eigen kant van de brug. Lukt het om samen de brug zo sterk te maken dat iedereen er overheen kan lopen? De brug wordt bij voorkeur over echt water gebouwd, teamwork ten top!
 7. Undercover in Arnhem
  Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen. Wie is de Undercover in jullie team? Vertrouw je op de juiste mensen? Of wordt je vertrouwen genadeloos beschaamd? Laat je verrassen door deze unieke combinatie van Undercover, Kroongetuige en Wie is de Mol.
 8. Outdoor Teambuilding in Arnhem
  Deze bijzondere teamactiviteit wordt ingezet om jullie als team en individu inzicht te geven in ieders eigen rol in het interactieproces met anderen. De verschillende activiteiten zijn een krachtig middel om bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren. Het uiteindelijke doel van deze teambuilding activiteit is: een goed functionerend team. Ontdek de Outdoor Teamwork activiteiten en ga op ontdekkingsreis met je team!
 9. Zeepkisten Race in Arnhem
  Een echte zeepkisten race, de leukste teambuilding voor bedrijven! Altijd al gedroomd van deelname aan Ter Land, Ter Zee en In de Lucht? Dan is dit het ultieme teamevent! Jullie gaan je eigen auto bouwen van een zeepkist en vervolgens de strijd aan met elkaar in de enige echte Zeepkisten Race!
 10. Boksclinic in Arnhem
  Een unieke boksclinic waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Deze boksworkshop is samengesteld voor de zakelijke markt en is door het competitie-element bij uitstek geschikt als teambuilding, vergaderbreak of bedrijfsuitje. Wil je meer beweging in jullie team, zowel letterlijk als figuurlijk? Kies dan voor deze boksclinic!

Nog meer inspiratie? Bekijk al onze activiteiten voor een teamdag. Alle activiteiten kunnen op maat worden ingevuld: de tijdsduur kan worden aangepast en we kunnen het thema van jullie teamdag verwerken. Denk hierbij aan samenwerking, communicatie, leiderschapsstijlen, kennis maken en meer.

Percussie workshop: een inspirerende activiteit voor een teamdag in Arnhem

Meerdaags teamevent in Arnhem

Ben je op zoek naar een locatie voor een meerdaags teamevent in Arnhem? We helpen je graag! We hebben fantastische teamdagen verzorgd waarbij de deelnemers hebben overnacht op de locatie zelf. We hebben daarvoor diverse locaties in ons bestand: in Arnhem kun je overnachten in sfeervolle hotels, op gezellige boerderijen, in authentieke landhuizen, in hippe pods in het bos en nog veel meer. Geef ons je wensen door en je ontvangt per ommegaande een voorstel op maat voor een teamevent met overnachting op een bijzondere locatie in Arnhem. Neem ook eens een kijkje op BuitenBusiness, hier vind je unieke locaties midden in de natuur in Arnhem en omgeving. Op al deze locaties kunnen wij een inspirerend teamevent verzorgen.

Teambuilding Schapendrijven: een unieke activiteiten voor een teamdag in Arnhem

Waarom BuitenEvents voor jullie teamuitje in Arnhem?

· Ruime keuze: meer dan 30 inspirerende activiteiten voor teamdagen
· Inhoud en diepgang: gericht op de samenwerking en communicatie binnen teams
· Altijd in de buurt: mogelijk op iedere locatie in Arnhem
· Flexibel: alleen activiteiten boeken of de gehele dag invulling laten regelen
· Bewezen betrouwbaar: sinds 2009 jouw partner voor originele teambuilding met diepgang

Highland Games: teambuilding in Arnhem

Jouw teamdag in Arnhem vandaag nog geregeld

Bel ons op 0575-743 220 of mail ons en je ontvangt vandaag nog een offerte op maat voor jullie teamdag in Arnhem. Heb je nog geen locatie? Geef ons je wensen door en je hoort van ons welke locaties in Arnhem mogelijk zijn voor jullie teamevent. Liever nog even online rondneuzen? Bekijk hier alle mogelijkheden voor een inspirerende en bijzondere teamdag in Arnhem.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Ik heb een buitenevent georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?

Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om het event naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een ander event, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag het event gratis verplaatst worden naar een andere datum.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?

Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Meer lezen over 

Teamdag Arnhem

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...