Originele bedrijfsuitjes

Bijzondere, leuke, gekke en originele bedrijfsuitjes vind je bij BuitenEvents! Onze originele uitjes zijn te boeken op iedere locatie in Nederland. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 originele locaties in Nederland waar jullie bedrijfsuitje kan plaatsvinden.

Originele bedrijfsuitjes op bijzondere locaties

BuitenEvents is aanbieder van unieke en originele bedrijfsuitjes op bijzondere locaties. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 originele locaties waar jullie bedrijfsuitje kan plaatsvinden, maar wij kunnen ook naar iedere andere locatie toekomen. Wil je weten welke leuke uitjes wij allemaal kunnen verzorgen? Bekijk hier onze collectie met bijzondere en originele bedrijfsuitjes die niet alleen het onderlinge teamgevoel versterken, maar die ook een unieke ervaring voor jullie team beloven. Of lees verder voor onze top 10 met meest originele uitjes voor jullie bedrijf.

De 10 meest originele bedrijfsuitjes

Hieronder onze persoonlijke top 10 met meest originele bedrijfsuitjes:

 1. Bedrijfsuitje Schapendrijven
  Alleen samenwerken leidt tot resultaat: dat gaan jullie ontdekken in deze humoristische workshop. Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijn jullie in staat de schapen de juiste kant op te drijven? Dat kan alleen als je écht samenwerkt. Schapendrijven is dé teambuilding activiteit om te leren hoe je als team beter kunt functioneren. Een uitdagend teamuitje met effect op de werkvloer.
 2. Bedrijfsuitje Expeditie Robinson
  Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson teamsurvival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat. Het gaat het er om welk team het beste weet te overleven in de natuur. Tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit bepalen uiteindelijk de winnaar. Een super origineel spel voor jullie teamuitje of bedrijfsuitje. Ervaar ook waarom dit teambuilding programma zo'n hit is.
 3. Bedrijfsuitje Archery Tag
  Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Een unieke combinatie van lasergamen en trefbal, maar dan met pijl en boog. Probeer tijdens deze teambuilding activiteit zoveel mogelijk punten te scoren, door met je team de tegenstanders en niet bewegende targets te raken. Het spel draait om actie, spanning, maar ook jullie teamstrategie is van belang.
 4. Bedrijfsuitje met Roofvogels
  Durf jij een enorme roofvogel tussen je benen door te laten vliegen? Jij en je teamleden vormen samen een levend bos waar de vogels doorheen moeten vliegen. Spanning en sensatie in een uniek spel, ontwikkeld voor de zakelijke markt. Kiezen jullie voor dit spectaculaire teambuildingprogramma? .
 5. Bedrijfsuitje met een Drone Workshop
  Een inspirerend spel met meerdere drones, die je door een uitgezet race-parcours moet laten vliegen. Hierbij heb je wel de hulp van je teamleden nodig, want alleen door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, krijg je de drone over de finish. Laat de race beginnen!
 6. Bedrijfsuitje Brug Bouwen
  Twee teams die letterlijk bouwen aan een brug om de verbinding te maken. Ieder aan hun eigen kant van de brug. Lukt het om samen de brug zo sterk te maken dat iedereen er overheen kan lopen? De brug wordt bij voorkeur over echt water gebouwd, teamwork ten top!
 7. Bedrijfsuitje Undercover
  Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en vertrouwen. Wie is de Undercover in jullie team? Vertrouw je op de juiste mensen? Of wordt je vertrouwen genadeloos beschaamd? Laat je verrassen door deze unieke combinatie van Undercover, Kroongetuige en Wie is de Mol.
 8. Outdoor Teambuilding Bedrijfsuitje
  Deze bijzondere teamactiviteit wordt ingezet om jullie als team en individu inzicht te geven in ieders eigen rol in het interactieproces met anderen. De verschillende activiteiten zijn een krachtig middel om bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren. Het uiteindelijke doel van deze teambuilding activiteit is: een goed functionerend team. Ontdek de Outdoor Teamwork activiteiten en ga op ontdekkingsreis met je team!
 9. Bedrijfsuitje Zeepkisten Race
  Een echte zeepkisten race, de leukste teambuilding voor bedrijven! Altijd al gedroomd van deelname aan Ter Land, Ter Zee en In de Lucht? Dan is dit het ultieme teamevent! Jullie gaan je eigen auto bouwen van een zeepkist en vervolgens de strijd aan met elkaar in de enige echte Zeepkisten Race!
 10. Bedrijfsuitje Workshop Boksen
  Een unieke boksclinic waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Deze boksworkshop is samengesteld voor de zakelijke markt en is door het competitie-element bij uitstek geschikt als teambuilding, vergaderbreak of bedrijfsuitje. Wil je meer beweging in jullie team, zowel letterlijk als figuurlijk? Kies dan voor deze boksclinic!
Workshop Schapendrijven: een origineel bedrijfsuitje

Waarom kiezen voor een origineel bedrijfsuitje?

Originele bedrijfsuitjes creëren een sfeer van vernieuwing, zorgen voor een verrassingseffect en dagen teamleden uit om buiten de gebaande paden te denken. Een origineel uitje bevordert innovatie binnen het team, verbetert de teamdynamiek en zorgt voor onvergetelijke momenten waar nog lang over nagepraat zal worden. Een bedrijfsuitje met een origineel thema kan uitdagen om op een andere manier te denken en situaties vanuit verschillende perspectieven te benaderen. De opgedane ervaringen worden meegenomen naar de dagelijkse werkvloer, waar het effect binnen het team merkbaar zal zijn.

Unieke uitjes op bijzondere locaties

Originele bedrijfsuitjes zijn niet alleen leuk, maar vormen ook een investering in de groei en veerkracht van jouw team. Ze zorgen voor een blijvende impact op de bedrijfscultuur en de manier waarop het team samenwerkt. Een bijzondere locatie kan de ervaring van een origineel uitje versterken. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 originele locaties die geschikt zijn voor onze unieke uitjes. Daarnaast werken wij graag samen met onderstaande aanbieders van bijzondere locaties:
BuitenBusiness: aanbieder van locaties in de natuur voor een heisessie, teambuilding of bedrijfsuitje.
Inspirerende Vergaderlocaties: hier vind je een groot aanbod zakelijke locaties waar je bedrijfsuitje gecombineerd kan worden met een vergadering.
Je Zoekt Iets Leuks: leuke groepsaccommodaties die uitstekend geschikt zijn voor een informeel bedrijfsuitje waarbij ook overnacht kan worden.

Expeditie Robinson Team Survival

Originele bedrijfsuitjes online boeken

Bekijk al onze originele bedrijfsuitjes en vraag direct een offerte aan. We kunnen de gehele dag voor jullie verzorgen, inclusief catering en verblijf op een originele locatie. Het is ook mogelijk om alleen één of meerdere activiteiten te boeken, aan jullie de keuze. Klaar om jouw team te inspireren met een uniek bedrijfsuitje? Bel of mail ons en kies vandaag nog voor een originele ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en je ontvangt direct antwoord van ons.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bericht verzonden!
Bedankt! We hebben jouw contactaanvraag ontvangen en gaan voor je aan de slag! Je ontvangt een kopie van de aanvraag op jouw e-mailadres.
Er ging iets fout, probeer het opnieuw...

Ontdek onze activiteiten

Bekijk alle activiteiten
Bekijk alle activiteiten

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen:

Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?

Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.

Kan het thema aangepast worden op de doelstelling van onze meeting?

Ja, alle activiteiten kunnen op maat worden ingericht en worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst.

Kan ik een event bij ons op het bedrijf organiseren?

Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij ieder event staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.

Kunnen jullie ook de catering en het verblijf regelen?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgde dag. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat je verrassen.

Kan de instructie ook in het Engels worden verzorgd?

Ja, al onze activiteiten kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Meer lezen over 

Originele bedrijfsuitjes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
E-mailadres
Aanmelding verstuurd
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrief.
Oeps! Er ging iets fout, probeer het opnieuw...